Véget ért az álomházasság: Angelina Jolie és Brad Pitt válik

Forrás: Fórum Hungary -
Brad Pitt válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször felröppent a hír, hogy a színészpár házasságával gondok vannak, most azonban úgy tűnik, valóban nagy a baj: válnak. Szeretnénk hinni, hogy most is csak szenzációhajhász pletykáról van szó, de attól tartunk, ezúttal igaz: Pitt és Jolie különmennek. 

A TMZ úgy tudja, a válópert Angelina Jolie adta be szeptember 15-én, a bírósági papírok szerint kibékíthetetlen ellentét van a felek között, de a kapcsolatba nem lépett be harmadik ember.

A lap információi szerint Jolie szeretné nevelni a hat gyereküket, Pittnek pedig láthatást biztosítana. A színésznő ügyvédje megerősítette a hírt.

Forrás: Northfoto

Jolie árnyéka önmagának

Angelina Jolie Brad Pitt-tel alig, kóros soványsága miatt azonban rengeteget szerepelt a magazinok hasábjain. A legfrissebb hírek szerint az Oscar-díjas színésznő brutális fogyása mögött nem párkapcsolati problémák állnak, és nem is étkezési zavar, hanem Jolie tavaly Kambodzsában elkapott egy súlyos fertőzést, amiből képtelen kigyógyulni.

Ezért (is) imádtuk őket együtt

A sztárpár már többször is bizonyította, hogy épp olyanok, mint egy átlagos család: az alábbi fotón egy drogériában jártak, ahová két gyerekük is elkísérte őket.

Arról is pletykáltak, hogy Pitt exével, az azóta már házas Anistonnal jött újra össze. Az In Touch magazin forrásai szerint egy találka alkalmával Angelina rajtakapta őket, méghozzá elég intim helyzetben.

Forrás: AFP/Francois Guillot

10 év, 6 gyerek

Jolie és Pitt 10 éve élnek együtt, de csak két éve házasodtak össze, és 6 gyereket nevelnek. Jolie és Pitt hat gyereket nevelnek közösen, közülük három adoptált, három pedig saját. A színésznő 2001-ben, még Billy Bob Thornton feleségeként fogadta örökbe első gyermekét, Maddoxot. 2005-ben adoptálta a féléves Zaharát, rövidesen Brad Pitt is a saját nevére vette a két gyermeket. Első vér szerinti gyerekük, Shiloh, 2006-ban született, 2007-ben örökbe fogadták Pax Thient, majd 2008-ban egy ikerpárnak adott életet Jolie. Nemrégiben arról is lehetett olvasni, hogy egy 7. gyereket is szeretnének.

Eltávolodásukról régóta jelennek meg hírek, többször egy harmadik felbukkanásáról is lehetett olvasni, de arról is szó volt, hogy mindketten másképp képzelik el jövőjüket. Míg Brad francia birtokukon tervezi a családi bázis kialakítását, addig Angelina szeretné eladni a milliókat felemésztő kastélyt, és inkább Londonba költözne, ahol koncentrálhatna az emberjogi ügyekre. Arról is olvashattunk, hogy a pár jó ideje külön él, éppen ezért közös fotók sem nagyon jelentek meg róluk.

A Mr. és Mrs. című filmben Forrás: Fórum Hungary

/1409/Angel20149294831
/1510/Brad_2015102815200

Közös filmmel kezdődött, közös filmmel végződik

A pár a Mr. és Mrs. Smith forgatásán szeretett egymásba, ezt követően nemrégiben az Angelina Jolie által rendezett A tengernél forgatásán játszottak együtt filmvásznon, és ezúttal egy elhidegült házaspárt (depressziós, szorongó feleség, alkoholista férj) alakítanak.
Szegénység, éhezés, kiszolgáltatottság - A világ gyermekeinek tragikus helyzetehttp://www.life.hu/csalad/20160919-szeptember-20-unicef-a-gyermekek-vilagnapja.html2015-ben körülbelül 1 millió gyermek számára életük első napja egyben az utolsó is volt – borzasztóan magas szám ez. Az UNICEF A világ gyermekeinek helyzete (SOWC 2016) című idei jelentése szerint pedig a világ legszegényebb kiskorúinak az életkörülményei a következő 15 évben csak tovább fognak romlani, amennyiben a kormányok, vállalatok, nemzetközi szervezetek nem tesznek erőfeszítéseket a megoldások keresésére. Szeptember 20-án a gyermekekre, elsősorban a fejlődő országok gyermekeire emlékezünk. Család--Egy óra a boldogság - perc után meghalt az újszülött!http://www.life.hu/csalad/20160920-60-percet-elhetett-gyermekuk-a-szulok-tudtak-hogy-beteg.htmlTíz nappal a kicsi halála után a szülők úgy gondolták, nyilvánosságra hozzák azokat a képeket, amik akkor készültek, amikor még együtt volt az egész család! Család--Hoppá! Tóth Gabi már eldöntötte gyerekei nevét http://www.life.hu/csalad/20160920-toth-gabi-nagy-csaladot-szeretne-az-enekesno-mar-eldontotte-a-gyereki-nevet.htmlTóth Gabi és Trap kapitány még az esküvőt sem tervezi, de az énekesnő már eldöntötte, hogy fogják elnevezni közös gyermekeiket. CsaládOrigoDöbbenetes fotósorozat a születésről: így még sosem láttad! http://www.life.hu/csalad/20160919-a-gyermek-szuletes-elkepeszto-fotosorozat-kerult-napvilagra-foto.htmlLennart Nilsson lassan 10 éve készít felvételeket a gyermekek születéséről. Most újabb mesés fotósorozattal rukkolt elő. Család--Marsi Anikó fiai törik a magyarthttp://www.life.hu/csalad/20160919-marsi-aniko-ket-fia-tori-a-magyart-sosem-jartak-magyar-iskolaban.htmlAz egész család életére kiható döntést hozott Marsi Anikó, amikor a Tények műsorvezetői pozícióját elvállalta. Eleinte félt, most már viszont úgy gondolja, a lehető legjobb történt velük. Család--Állítják: Egy lepukkant otthonban senyved Brad Pitt mamájahttp://www.life.hu/csalad/20160917-brad-pitt-szinesz-mamaja-egy-lepukkant-otthonban-senyved-brad-pitt-mamaja.htmlRadarOnline szerint a milliomos Brad Pitt hátat fordított a 94 éves nagymamájának. A lap úgy fogalmaz, hogy a színész arra kényszeríti, hogy egy borzalmas idősek otthonában éljen.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.