Cinthya Dictator vazelinnal kenegette Kulcsár Edinát

fotózás Cinthya Dictator Kulcsár Edina Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet sztárjai mindig részt vesznek valami őrültségben, vagy nem mindennapi dolgoban: Legutóbb Kucsera Gábor vállalkozott a házi akupunktúrára, most pedig Kucsár Edina vállalta Cinthya Dictator nem mindennapi felkérését..

Kulcsár Edina és Cinthya Dictator egy közös fotózáson vettek részt, azaz a szépségkirálynő modellt állt a nem mindennapi képeiről híres fotósnak. A kórosan sovány

Cinthya nem tudta levenni a body-ban pózoló exkirálynőről a szemét,

folyamatosan dícsérte alakját. Edina ugyan nincs megelédeve bájaival, jól estek neki a bókok, főleg, hogy egy nőtől jöttek.

A fotózás végeredményét bár még nem láthattuk, abban már most biztosak lehetünk, hogy igen pikáns sorozatról lesz szó, hiszen

a cél érdekében még a vazelint is bevetették.

Edina bőre csak úgy csillogott a sok krémtől, amit eleinte Dictator kisasszony vitt fel combjaira. Láthatóan kényelmetelnül érezte magát a kissé szemérmes műsorvezető, ugyanis inkább átvette a tégelyt és maga oldotta meg a feladatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.