Ryan Gosling Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Gosling és Harrison Ford már jó ideje Magyarországon forgatja a Szárnyas fejvadász második részét. Most végre közös képen láthatjuk a két sármos színészt, miközben a most készülő fimről is megtudhatunk egy nagyon fontos információt.

A két színész már jó ideje Magyarországon forgatja a Szárnyas fejvadász második részét. Eddig Harrison Ford már több helyen felbukkant az országban és rengeteg rajongóval készített közös képet, de most végre Ryan Goslinggal együtt is lencsevégre kapták őket.

A sztárok most a rendezővel Denis Villeneuve és Ridley Scott producerrel szerepelnek egy fotón

a forgatás helyszínén egy fegyverekkel tarkított bárpultnál, ami apró bepillantást enged a most készülő film munkálataiba.

Fotó: Stephen Vaughan - Warner Bros.

A kép kiadásának apropója az, hogy a készülő produkciónak bejelentették a hivatalos címét:

Blade Runner 2049 az-az Szárnyas fejvadász 2049.


A 2017. október 6-án mozikba kerülő alkotás munkálatait és történetét hatalmas titkolózás övezi.
Ryan Gosling és Harrison Ford még egy ideig itt forgat hazánkban és aki szerencsés egy ebédet is nyerhet a sztárokkal. Mint megírtuk, a játék nyertesének fődíjasát egy társával együtt Budapestre repítik, elszállásolják, és a szerencsés együtt ebédelhetett a két színésszel, valamint betekinthet a készülődő film forgatására.

Az örök szinglik világa: világsztárok, akik élvezik az egyedüllétet http://www.life.hu/sztarok/20161006-sztarok-akik-a-szingli-eletet-valasztottak-jennifer-lawrence-es-susan-sarandon.htmlMicsoda nők! Nem sírnak és búslakodnak, mert nincs mellettük pasi. Élvezik az életet, emellett építgetik a saját kis karrierjüket. Jó, persze nekik is vannak átsírt éjszakáik, ám ez elmondásuk szerint egy rövid pillanat csupán. A társadalom egy része már „vénkisasszony”-nak tartja őket. Bár ez a fajta megbélyegzés néhány nőt padlóra küldene, ezek a sztárok nem törődnek a rosszalló szavakkal. Íme, Hollywood öt legnépszerűbb szinglije. TV + Sztárok--Fél éve szeretője van Angelina Jolie-nak? – Ez lehet a válás valódi okahttp://www.life.hu/sztarok/20161007-angelina-jolie-allitolag-fel-eve-szeretot-tart-milliardos-uzletemberbe-szeretett-bele.htmlA fél világot sokkolta, de főként Brad Pittet, amikor Angelina Jolie beadta a válókeresetet. A színész élete azóta valóságos pokollá változott: azzal vádolják, hogy bántalmazta a gyerekeit, akiket sokáig nem is láthatott. Most újabb dologgal kell megküzdenie: Angelina Jolie már fél éve szeretőt tartott. Vajon ez lehetett a válás igazi oka? TV + Sztárok--Oszter Sándor megszólalt az ellene folyó bírósági ügyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-oszter-sandor-megszolalt-facebookon-az-ellene-felhozott-vadakkal-kapcsolatban-nem-ismeri-el.htmlBefolyással való üzérkedés: ezzel a váddal kell állítólag szembenézni Oszter Sándornak, aki azonban tagadja, hogy elkövetett volna bármi ilyesmit. Erről párja Facebook-oldalán tudatta a rajongóit. TV + Sztárok--Mikor vállalja fel Kevin Spacey, hogy meleg?http://www.life.hu/sztarok/20161007-kevin-spacey-meleg-emmy-dijatadon-a-meleg-evan-lowensteinnel-jelent-meg.htmlKevin Spacey egy végtelenül tehetséges színész, akit akár körül is zsonghatnának a nők, de egyáltalán nem látni hölgyek társaságában. Legtöbbször férfiakkal mutatkozik, mostanában leginkább egyetlen eggyel! TV + Sztárok--Kállay-Saunders András megszenvedte a verekedésthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-kallay-saunders-andras-verekedos-ugye-miatt-sokan-belekotnek-megszenvedte-a-3-eve-folyo-esetet.htmlKállay-Saunders Andrást 3 éve vádolják azzal, hogy egy budapesti szórakozóhelyen megütött egy testvérpárt. Az énekes azonban kitart amellett, hogy ő nem ütött meg senkit. A bíróság hamarosan ítéletet hoz az ügyben, Kállay pedig arról beszélt, milyen károkat okozott neki ez az egész eset. TV + SztárokOrigoEgy csipetnyi izgalom: élő adásban keltek önálló életre az időjós kebleihttp://www.life.hu/sztarok/20161006-daniela-crudu-elo-adasban-villantott-ciciket.htmlDaniela Crudura nem mondhatnánk, hogy szégyenlős lány lenne. Jópárszor került már kínos helyetbe kamerák előtt! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.