Ő megteheti? Milliókat bukik Kim Kardashian

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP -
bukás kim kardashian rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár nappal ezelőtti rablási balhé óta Kim Kardashian élete fenekestül felfordult. 

Kim nem csak a családi valóságshow főhőse, de az internet népének aktív sztárja is. Ez pedig bevételeket generál neki, nem is keveset, hiszen komoly cégek fizetnek neki a posztokért, ilyen-olyan szelfikért. Kim azonban annyira megijedt pár nappal ezelőtt, amikor kirabolták, majd megkötözték, hogy úgy döntött: egy időre nem csak a show-t függeszti fel, de nem szerepel rendezvényeken, és a posztokat is pihenteti. Saját magát is hibáztatja ugyanis, szerinte túl hencegőek voltak a netre feltett fotói...

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

A celebek pénzügyi tanácsadója, Samuel Rad kalkulált kicsit: a férfi szerint egy ilyen kis pihenő havi 1 millió dollár bevételkiesés Kim számára, ráadásul egy megjelenésért általában 2-400 ezer dollárt kap, ami szintén rengetg pénz...Mondjuk anyagi csődtől azért szerencsére nem kell tartani Kanye West nejének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.