Hajdú Péter megújult Frizbije nem aratott elsöprő sikert

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel -
ATV szórakoztatás nézettség Frizbi műsor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban kiderült, Hajdú Péter és a TV2 nem folytatják tovább a közös munkát. A showman Frizbi című műsorára nem tartott igényt a kereskedelmi csatorna, ezért a műsorvezető visszatért 6 évvel ezelőtti munkaadójához, az ATV- hez.

Órisáplakátok, televíziós kampányok és ezernyi bejegyzés hirdette a közösségi oldalakon Hajdú Péter Frizbi című műsorának megújult változatát, mely ezúttal már nem a TV2 képernyőjén, hanem az ATV-n kapott helyet.

Hajdú Péter kapcsolati válságának híre után közvetlenül az is kiderült, hogy

nem csak feleségétől, de az anyacsatornájától is elválik a műsorvezető.

Hajdú Péter korábban a Showtime-ban Forrás: TV2

Bár a Showtime című műsor a műsorvezető szerint felülteljesítette a tőle várt nézettséget az első évadban, mégsem kívánta azt tovább folytatni a TV2 megújult vezetősége. Sem az imént említett műsorból, sem pedig az Összezárva Friderikusszal című produkcióból nem kért tovább a csatorna.

Elkezdődtek a találgatások: vajon mihez kezd majd ezek után Hajdú, aki nem sokkal később választ is adott a kérdésekre: hat év után újra az ATV csapatát erősíti, igaz nem újdonsült műsorával, a Showtime-mal, hanem a már a műsorvezető nevével eggyé vált Frizbivel debütál újra a képernyőkön.

Nagy dobásra készült az ATV, ám a durranás sajnos elmaradt.

Bár a meg nem erősített hírek szerint óriási költségvetéssel készülő műsor teljes pompájával indított október 9-én este 21 órakor, mégsem voltak rá kíváncsiak többen, mint az ebben a műsorsávban lévő korábbi ATV-s produkcióra, például a Dumakabaré stand up estjére.

Számokban mérve:

a vasárnapi Esti Frizbire a lakosság 4,7 százaléka volt kíváncsi, míg egy korábbi stand up estre 4,5 százalék.

Hiába a hatalmas kampányok és a neves sztárok szívbemarkoló vallomásai, Hajdú nagy dobása ezúttal csúnya bukás lett.

Havas Henrik sem tudott szó nélkül elmenni kollégája csúfos kezdése mellett, és nem rejtette véka alá véleményét sem. Elmondta, hogy szerinte Hajdú két dologhoz nem ért: a nőköz és a riporterkedéshez. A reakció sem váratott sokáig magára, a műsorvezető ugyanis Facebook bejegyzésében válaszolt a tévésnek.

Újabb beszólás! Havas Henrik keményen bírálta Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-havas-henrik-szerint-hajdu-peter-nem-ert-a-riportrekedeshez-es-a-nokhoz.htmlHajdú Péter műsora vasárnap debütált az ATV-n, immár ismét kollégák lettek Havas Henrikkel. A Tanár úr azonban nem hajlandó nézni az adást, ugyanis elmondása szerint idegesíti őt Hajdú a képernyőn, aki szerinte ráadásul rossz riporter. TV + Sztárok--Nyilvánosan esett egymásnak Hajdú Péter és Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161010-hajdu-peter-es-sarka-kata-egy-okmanyirodaban-estek-egymasnak-nyilvanosan-veszekedtek-a-gyerekek.htmlÚgy tűnik, elég nagy a feszültség Kata és Hajdú között, ha már nyilvános helyen, mások szeme láttára is veszekednek. Egy okmányirodában esett egymásnak a házaspár – a válság még egyáltalán nem oldódott meg. TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Akit kinéztem magamnak, azt megkaptam"http://www.life.hu/sztarok/20161008-hajdu-peter-musorvezeto-korabbi-nougyeirol-meselt.htmlHajdú Péter nem titkolja, azzal, hogy szétmentek Sarka Katával, hullámvölgybe került az élete. Azért, hogy a válás közelébe jutottak, saját magát és feleségét is okolja, azonban most már úgy látja, lehet, hogy el kell engedniük egymást. A házassági válsága apropóján a műsorvezető korábbi kalandjait is felidézte. TV + SztárokOrigoHoppá! Hajdú Péter és Szabó Zsófi nem barátok többé?http://www.life.hu/sztarok/20161008-hajdu-peter-es-szabo-zsofi-nem-baratok-tobbe-nem-fognak-osszejarni.htmlZsófi nem hívta meg esküvőjére Hajdú Pétert, pedig sokan azt hitték, a barátságra való tekintettel a showman is ott lesz a színésznő nagy napján. TV + SztárokOrigo"Pofátlanságnak tartom" - Hajdú Péter kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20161001-hajdu-peter-vegrehajtot-kuldott-batiz-andras-es-karasz-robert-cegere-nem-fizetik-ki-az-ot-megilleto.htmlÉvek óta húzódó üggyel kapcsolatban határozta el magát Hajdú Péter: végrehajtót küld Batiz András cégére. TV + SztárokOrigoHajdú Péter ezzel lepte meg feleségét a születésnapján http://www.life.hu/sztarok/20160926-hajdu-peter-100-szal-rozsaval-ajandekozta-meg-a-feleseget-sarka-katat.htmlSarka Kata nem Hajdúval ünnepelte a születésnapját. Ám a hírekkel ellentétben egy csodás ajándék mégis érkezett a műsorvezetőtől. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.