Öngyilkos exének édesanyja beperelte Jim Carrey-t

Forrás: AFP -
öngyilkos Cathriona White Jim Carrey öngyilkosság anya per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs vége Jim Carrey botrányának. A tavaly öngyilkosságban elhunyt barátnőjének családja nem hagyja annyiban a dolgot. Szerintük a színész felelős azért, hogy Cathriona eldobta magától az életet és azt akarják, hogy a színész megbűnhődjön ezért.

Jim Carrey-nek nincs nyugta, mióta tavaly öngyilkosságot követett el az egykori barátnője. A nő családja sok mindennel vádolja a színészt, úgy gondolják, a sztárnak szerepe volt abban, hogy Cathriona eldobta magától az életét. A nő exférje szerint Jim Carrey váltotta ki álnéven azokat gyógyszereket, amivel öngyilkosságot követett el. Később pedig előkerült egy a nő által írt levél, melyben azzal vádolja a színészt, hogy több nemi betegséget is elkapott tőle.

Forrás: AFP

Cathriona White édesanyja úgy gondolja, lánya éppen azért dobta el magától az életét, mert képtelen volt normálisan élni a betegségek miatt. A TMZ információi szerint az anya bíróság elé megy, és azt is állítja, hogy Jim Carrey többször megfenyegette lányát, hogy ne merészeljen beszélni erről. A színész egyelőre nem reagált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.