Mexikóban mutatta meg csodás testét a plus size modell, Ashley Graham

Forrás: Instagram/ashleygraham -
modell Ashley Graham sztárok plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a piszkafáké a világ - ezt már jó ideje tudjuk. Az egyik legismertebb plus size modell, Asley Graham a női test egyik élharcosa, és ő az élő példa arra, hogy a pluszkilók igenis tudnak nagyon jól állni!

Mexikóban pihen a gyönyörű plus size modell, Ashley Graham. A lány meg is mutatta, mennyire élvezi a türkiz tengert és a pálmafákat: Cancunban lőtt egy nagyon dögös szelfit, amin a főszerepet a cickói kapták, amiket az égvilágon semmi nem takar...

Forrás: Instagram/ashleygraham

Pár napja is posztolt képet a nyaralásáról Ashley: akkor egy egész alakos, bikinis fotóval lepte meg a rajongóit. Pluszkilók ide vagy oda, csodaszép ez a lány!

Forrás: Instagram/ashleygraham

Nem is értjük, miért akadt ki az internet népe a nyáron: akkor ugyanis azzal gyanusították Ashley-t, hogy becsapta a rajongóit, mert túlságosan sokat fogyott. Akkor vékonyabb volt a modell, ám nem tudni, mennyi Photoshop van a képen. A mostani bikinis képét elnézve ugyanis az alakja tökéletes; épp olyan, mint egy hús-vér nő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.