Elhagyta gyermekei anyját L.L. Junior: új szerelme van

Forrás: facebook/Édes Élet -
gyerekek szerelem szakítás kapcsolat L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 10 hónapja nem él együtt L.L. Junior  gyermekei anyjával. Az énekes eddig titokban tartotta, hogy a 7 éve tartó kapcsolatuk tönkrement, de állítása szerint mindenkinek jobb így. Ő már meg is találta új szerelmét, akit a gyermekei és egykori párja is elfogadnak.

Véget ért L.L. Junior és kedvese, Csilla 7 éves kapcsolata. Már 10 hónapja külön utakon járnak, nem is laknak már együtt. A rapper így természetesen kevesebb időt tud gyermekeivel tölteni, de gondoskodott arról, hogy a közelében legyenek. Junior nem is titkolja tovább, hogy szétmentek, elmondása szerint állandósultak a viták kettejük között.

L.L. Junior és volt párja, Csilla Forrás: facebook/Édes Élet

"Talán a tizenegy év korkülönbség volt túl nagy" - mondta a zenész. Hozzátette, hogy külön mindenkinek könnyebb. "Furán hangzik, de sokkal jobb a kapcsolatunk, amióta nem vagyunk együtt.

Normálisan tudunk beszélni egymással, nincs az állandó ordibálás, veszekedés,

ami azelőtt a napjaink része volt" - árulta el a Story magazinnak Junior, aki természetesen gondot fordított arra, hogy a különköltözés után se legyenek túlságosan távol egymástól a gyerekek miatt. Vett a párjának egy lakást, amit be is rendezett. Ő pedig már meg is találta az új szerelmét, akit a gyermekei és a volt szerelme, Csilla is elfogadnak. Junior igyekszik minél több időt tölteni fiaival, sokszor ott is alszanak nála. "Csillát csodálatos anyának tartom, és életem végéig felelős leszek a két gyermekemért" - mondta a rapper.

Hajdú Péter megújult Frizbije nem aratott elsöprő sikerthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-hajdu-peter-oriasi-dobasra-keszult-megsem-jott-a-nagy-durranas-a-frizbi-cimu-musorban.htmlA közelmúltban kiderült, Hajdú Péter és a TV2 nem folytatják tovább a közös munkát. A showman Frizbi című műsorára nem tartott igényt a kereskedelmi csatorna, ezért a műsorvezető visszatért 6 évvel ezelőtti munkaadójához, az ATV- hez. TV + SztárokOrigoHargitai Bea kiakadt! Torkaszakadtából üvöltözött társaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-hargitai-bea-az-ezek-megorultek-felvetelen-teljesen-kiakadt-katus-attilara-es-papai-jocira.htmlHargitai Beáról tudjuk, hogy elég vehemens vérmérséklettel rendelkezik, ezt többször el is ismerte. Ám eddig sosem lehettünk szem- és fültanúi hasonló kirohanásának. Katus Attila és Pápai Joci ezúttal azonban kihozták belőle a szunnyadó oroszlánt... TV + SztárokOrigoVV Vivi: "Ha Istenes Bence jön oda és kér meg, hogy legyek a szeretője, nem fogok nemet mondani"http://www.life.hu/sztarok/20161006-vv.htmlVV Vivi masszírozás közben öntötte ki szívét villatársának, Attilának. Meglepő dolgokat mesélt magáról az állandóan vetkőző szőkeség. TV + SztárokOrigoVálik Anglia leggazdagabb párjahttp://www.life.hu/sztarok/20161006-valik-richard-caring-anglia-leggazdagabb-embere-vajon-mi-lesz-a-vagyonnal.htmlAzt hihettük, Brad Pitt és Angelina Jolie érdemli ki az év válása címet, ám úgy tűnik megérkeztek a brit trónbitorlók. Anglia leggazdagabb embere, a mérhetetlen vagyonnal rendelkező Richard Caring is elhagyja feleségét... TV + Sztárok--Ajjaj! VV Zseri összeomlott- zokogva és ordítozva magyarázta sérelmeit a villalányhttp://www.life.hu/sztarok/20160928-vv-zseri-zokogva-meselt-tivinek-arrol-ki-is-o-valojaban.htmlZseri és Tivy kapcsolata úgy tűnik a végéhez közeledik, ám ezt a fiatal lány nem bírja cérnával. Az összeomlás szélére került...TV + Sztárok--Szerelmi ámokfutásba kezdett Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/sztarok/20160929-lindsay-lohan-alig-nehany-hete-szakitott-maris-ujabb-botranyos-kapcsolatba-keveredett.htmlLindsay Lohan élete olyan, mintha hullávasúton ülnénk. A színésznő alig szakított orosz milliárdos kedvesével, máris egy másik kapcsolatban vígasztalódik, vagy mégsem?TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.