VV Zseri: "Nem szeretném, ha miattam feladná a játékot"

Forrás: rtl -
VV Mici VV Zseraldin VV Tivy Való Világ párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zseraldin és Mici egymás szavába vágva küzdöttek a Való Világ párbaján, ami végül a szőke nehézbombázó győzelmével zárult. A párbaj után a Life.hu riportere a kiesett Zserit faggatta jövőbeli terveiről, valamint Tivyvel való kapcsolatáról is.

A vasárnapi párbajon Zseraldin és Mici egymás szavába vágva egészen a végsőkig küzdöttek. Végül egy igen megosztó karakternek, Zseraldinnak kellett elhagynia a ValóVilág powered by Big Brother játékát. A lány elég sokszor gabalyodott össze Tivyvel és nemegyszer villantott puncit is a bennmaradásért.
A Life. hu kamerájának Zseri sok mindent elárult. Megtudtuk, hogy bár a játék előtt ismerkedett egy fiúval, akivel szeretné folytatni a randizást, mégis Tivyvel ellentétben, ő egyedülállóként ment be a villába. Azt is elárulta, hogy Tivyvel sokkal közelebb kerültek egymáshoz, mint tervezték, de azt semmiképpen nem akarja, hogy a fiú feladja érte a játékot.
Arról, hogy szerinte miért Micit küldték vissza a nézők, elmondta: "Mici azért küzdött bent, hogy az embereket kihozza a sodrából. Ez nagyon sokszor sikerült is. Nyilván erre van szükség a villában, hogy minél több negatív dolog érje az embereket, mert ez a nézett. Én nem gondolom, hogy unalmas lett volna a karakterem.

Az én karakterem őszinte volt."

Radics Gigi lelki problémákkal küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-radics-gigi-kiesett-a-sztarban-sztarbol-lelki-gondokkal-kuzd-a-nagymamaja-beteg.htmlMindenki nagy meglepetésére Radics Gigi távozott a Sztárban sztár csapatából. Az énekesnő vasárnap sem a zsűrit, sem a nézőket nem győzte meg a produkciójával. Gigi azonban nem bánja, hogy kiesett, ugyanis komoly lelki gondokkal kell megküzdenie. TV + SztárokOrigoA színpadon simogatták Miley Cyrus szeméremdombját (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161017-miley-cyrus-szemeremdombjat-a-szinpadon-simogatta-egy-rajongoja.htmlMegdöbbentő videó került elő Miley Cyrus egyik koncertjéről: az énekesnő csillogó dresszben vonaglott a színpadon, és élvezettel hagyta, hogy a rajongója a szeméremdombját simogassa, mindenki szeme láttára. TV + Sztárok--Eljött a búcsú: Radics Gigi távozott a Sztárban Sztárból http://www.life.hu/sztarok/20161016-sztarban-sztar-eljott-a-veg-ennek-az-enekesnek-kellett-tavoznia-a-musorbol.htmlBár a sztár nagyszerű produkcióval lepte meg a zsűrit és a nézőket, a szavazatok mégis kevésnek bizonyultak. TV + SztárokOrigoAranyba bújtatták Polyák Lilla testét: Csodásan festett!http://www.life.hu/sztarok/20161016-polyak-lilla-teste-aranyban-az-enekesno-egy-nagyon-kulonleges-szammal-lepett-fel.htmlA 40 éves színésznő egy nagyon nehéz dalt kapott, így először megijedt a produkciótól. Nem kellett volna, hiszen remekül sikerült neki. TV + SztárokOrigoDögös belépővel érkezett Ábel Anita: Ő pótolja Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20161016-abel-anita-lett-liptai-claudia-utodja-igy-vonult-be-a-musorvezeto.htmlA Sztárban Sztár csapatához a csatorna egy ismert arca, Ábel Anita csatlakozott. Persze, ezt egy igen csillogó belépővel tette. TV + SztárokOrigoSarka Kata és Hajdú Péter 7 éves lánya negyedmilliós mobilt villantott?http://www.life.hu/sztarok/20161016-sarka-kata-es-hajdu-peter-7-eves-lanya-noncsika-negyedmillios-mobilt-villantott.htmlA válófélben lévő Hajdú Péter a hétvége folyamán apa-lánya programot szervezett Noncsival, és egy közös képet is posztoltak a Facebookra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.