Hoppá! VV Zseraldint egy pasi várja kint? A párbaj előtt kiderült az igazság

Forrás: RTL II -
VV Zseraldin VV Tivy Való Világ gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a kissé fiúsan viselkedő lány többször is ágyba bújt a "szökik a málna" sztárjával, a hírek szerint egy férfi várja idekint. 

Zseraldin egy fekete, kissé szolíd gyűrűt visel a ValóVilágban. Mint kiderült, a lány a beköltözés előtt pár nappal megismerkedett valakivel, akitől a kis ékszert kapta. Zseri imádja a gyűrűt, le sem veszi magáról soha. A lány csak annyit árult el a titokzatos fiúról, hogy fiatalabb nála, pont egy magas vele, és olyan a stílusa, mint az övé - írja a Blikk.

Forrás: RTL II

"Ez a gyűrű igazából azért van, hogy emlékezzünk egymásra. Közösen vettük, próbáltunk uniszexet, de nem volt nehéz, mert nekem alapból fiús a stílusom. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, talán túlságosan is, kis idő alatt. Ahogy beszél hozzám, ahogy viselkedik velem, ahogy rám néz, és ahogy rá nézek, pfu... Mindezek ellenére ez egy nem létező dolog, csak az van köztünk, hogy nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában. Nem mondhatnám azt, hogy van, de azt sem, hogy nincs" - mondta a lány a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.