Hamarabb véget ér a Star Academy: ez lesz helyette

Forrás: tv2 -
TV2 Star Academy film vége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy durranásként indult a Star Academy, ami egy teljesen új formátumot próbált bevezetni a tehetségkutatók világában. A műsor azonban nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, előbb a napi összefoglalókat állították le, később pedig kiderült, hamarabb véget ér a verseny.

A csatornánál úgy döntöttek, hamarabb véget vetnek a legnagyobb durranásnak szánt őszi műsoruknak, a Star Academynek. Erről Ördög Nóra tájékoztatta a nagyérdeműt, ami alaposan megijesztette a versenyzőket.

Forrás: tv2

Korábban a napi összefoglalókat állította le a csatorna, ami éppen a különlegességét adta a beköltözős tehetségkutatónak. Egy idő után azonban már nem láthatták a nézők, hogy mi történik a Star Academy falain belül. Más került abba a sávba, ahol azelőtt a versenyzők mindennapjait követhettük. Nemrég pedig

bejelentették, hogy felpörgetik az élő show eseményeit is, vagyis ezentúl kettesével esnek majd ki szombatonként a versenyzők.

Nagy valószínűség szerint a műsor nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A TV2 sajtóosztálya arról adott tájékoztatást, hogy mi lesz ezentúl a tervezettnél hamarabb véget érő tehetségkutató helyett. „

"A Star Academy versenye november közepén ér véget. A Sztárban Sztár fináléja előtti szombaton,

a döntők hétvégéjén derül ki, melyik énekes viheti haza a 24 millió forintos fődíjat és a lemezszerződést. A beköltözős tehetségkutató után a szombat esti sávban filmek kerülnek képernyőre" - tudta meg az Origo a TV2 sajtóosztályától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.