Aurelio édesapja halála után vált felnőtté

Forrás: Aurelio / Facebook -
halál VV Aurelio apa felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű időszakon van túl VV Aurelio, hiszen egy évvel ezelőtt elvesztette azt az embert, aki a legfontosabb volt az életében, mégpedig az édesapját. Nagyon nehezen viselte a fájdalmat az egykori villalakó, még barátnőjét is elmarta magától, ám most úgy érzi, a veszteséggel vált igazán felnőtté.

Soha nem jutott Aurelio eszébe, hogy elveszítheti édesapját, de mégis bekövetkezett a szörnyűség. Az egykori villalakó saját bevallása szerint nem tudta volna átvészelni ezt az időszakot, ha nem lett volna mellette a barátnője, ugyan egyszer őt is elmarta magától.

Forrás: Aurelio / Facebook

"Nem titok, hogy teljesen összeomlottam, amikor az öreg egyik pillanatról a másikra elment" - mondta Aurelio, aki súlyos lépéseket is fontolgatott annak idején, és nem tudta tisztán átvészelni a fájdalmat. "Nem tudtam aludni, nem éreztem jól magam sem egyedül, sem pedig társaságban.

Bevallom, egy ideig csak a gyógyszerek segítettek"

- árulta el Aurelio a hot! Magazinnak. Elmesélte azt is, miért szakított akkor a barátnőjével. "Akkoriban haragudtam mindenkire, az életre is, és egy rossz pillanatomban kaptam egy rosszakarómtól egy levelet, melyben azt állította, hogy Dominika vele csal.

Persze gondolkodás nélkül szakítottam vele, ráadásul nagyon csúnyán"

- vallotta be az egykori villalakó, aki hozzátette, hamar rájött, butaságot csinált. Ma pedig már teljes köztük a boldogság, és Aurelio is megtalálta az útját. "Elkövettem egy csomó hülyeséget, de lassan haladok előre" - mondta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.