Szabó Zsófi intim titkokat osztott meg kapcsolatáról

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
házasság Szabó Zsófi Kis Zsolt titok kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álomszép esküvője volt Szabó Zsófinak és párjának, azóta pedig mint férj és feleség élik a mindennapjaikat. A házasság máris hozott egy kis változást az életükben, Zsófi elárulta azt az intim részletet, ami másként megy, mióta kimondták a boldogító igent.

Álomszép esküvőn kötötték össze az életüket: Szabó Zsófi és Kis Zsolt gyorsan szervezték le a lagzijukat, ahol rengeteg sztárvendég tette tiszteletét, Sarka Kata még a csokrot is elkapta. Természetesen akadnak változások a sztárpár életében az esküvőjük óta, és már a gyermekvállalás is szóba került.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

"Gyönyörű volt az esküvőnk, olyan, amilyet megterveztünk. Fantasztikusan jó érzés, hogy nemcsak papírunk van a házasságkötésről, hanem Isten színe előtt is fogadalmat tehettünk. A lagzin reggelig fent voltunk, amíg az utolsó vendég el nem ment" - mondta a Blikknek Zsófi. Elmondta, már beszéltek arról, hogy mikor szeretnének gyereket, valamint azt is elárulta a műsorvezető, miben változott az életük a házasság óta.

"Mivel férj és feleség vagyunk, természetes, hogy beszélünk erről is. De még idő kell, még nem érezzük elérkezettnek.

Nincs kitűzött dátum, ha úgy érezzük, bővül majd a család. Érdekes, hogy mielőtt összeházasodtunk, tényleg minden éjszakát együtt töltöttünk, azóta előfordult, hogy nem. Nem tudom, meddig tartható fenn ez az állapot, de egyelőre nincs bajunk ezzel" - mondta Zsófi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.