Détár Enikőéket rengetegen próbálják átverni

Forrás: MTI -
Détár Enikő átverés építkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös otthonról álmodozik Détár Enikő és párja, de ez nem megy olyan könnyen. Nem találnak olyan szakembert, aki ne próbálná őket átverni, így még az alapja sem áll annak a háznak, amit már régóta megterveztek.

Nem akar hatalmas otthont Détár Enikő, de már elege van az albérletekből. Megtervezték a házukat, és készen állnak arra, hogy felépítsék, de rengeteg akadályba ütköznek. Mindenki át akarja őket verni, szemérmetlenül nagy összeget kérnek a legkisebb munkálatokért is.

Forrás: MTI

"Egy építkezésnél sok szabályt be kell tartani, és mi egyet sem szeretnénk áthágni. (...) Egy korábban elutasított árajánlat szerint már egy küszöb lecsavarozásáért is tizen-ezer forintokat számoltak fel, és olyan felháborító szorzóval, mintha a neten és a szaklapokban található árak nem léteznének.

Sokszor csak rád néznek, és megsaccolják, mit leszel hajlandó kifizetni"

- panaszkodott a hot! Magazinnak Détár Enikő párja, aki az állását is otthagyta, mert otthon nagyobb szükség van rá. "Még mindig jobban megéri így, hiszen ha csak néhány százezer forintot spórolunk azzal, hogy nem hagyom magunkat átverni, az építkezés végére az máris több millió forintot tehet ki. Ez pedig mégis több, mint egy tanári fizetés" - mondta Péter, aki korábban építőipari munkásként is dolgozott, ezért tudja felügyelni a munkálatokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.