rehabilitáció sztárok valóságshow BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
BB Évi jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban újságírók látogatták meg, akiknek mesélt néhány dolgot jelenlegi életéről. 

Évit a rehabon látogatta meg régi jó barátja, H. Kornél és a Kiskegyed újságírója - írja a Blikk. Évi jelenleg a kaposvári kórház rehabilitációs intézetében tartózkodik, ahol senki sem háborgatja őt. Ennek ellenére nagyon vágyik már a társaságra.

Tudjátok, engem itt nem látogat senki,

Forrás: Origo

Évi elmondta azt is, nem igazak a legfrissebb pletykák intézeti szerelméről és leendő esküvőjéről. Ellenben a kinti életre nagyon is készüla Big Brother egykori győztese.

Évinek egyébként két gyermeke van: Jancsika egy kaposvári fiatalembertől született, akinek időközben egy másik nő szült gyereket, akit végül feleségül is vett. Évi második gyermekét a világra jövetele után örökbe adta, az egykori celeb pedig nem tudta megmondani, ki a gyermek édesapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.