Párkányi Éva szerelem pszichiátria BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori valóságshow-sztár már egy jó ideje pszichiátriai kezelésre szorul, valószínűleg így lesz ez élete végéig, de a hírek szerint ott is jut neki egy kis boldogság.

A családja is úgy véli, hogy Párkányi Évi már nem fog kikerülni a kórházból. Legalábbis legutóbb így nyilatkozott az édesanyja, aki egy ideig hitt a kezelés hatékonyságában, de már belátta, hogy Évát nem szabad egyedül hagyni.

Forrás: Origo

A Big Brother első szériájának győztese egyszer kikerült már az intézetből, de nem nagyon tudott boldogulni a világban. Mindig is egy szerető társra vágyott, egy olyan férfira, aki nem használja ki. Lehet, hogy a pszichiátrián ez megadatik neki. Ugyan nagyon egyhangúan telnek ott a mindennapjai, és nehezen kommunikál, sajtóinformációk szerint azonban sikerült bensőségesebb viszonyt kialakítania egy szintén ott tartózkodó férfival. Állítólag sokszor látják együtt őket, sokat beszélgetnek, és mosolyognak is. Amikor csak tehetik, egymással töltik idejüket az intézet koedukált részében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.