Puskás Peti kiválasztotta az X-Faktor új versenyzőjét

X-Faktor Puskás Peti Petics Kristóf műsor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Petics Kristóf botrányos kizárása után az RTL Klub úgy döntött, esélyt ad egy másik mentorházas versenyzőnek. A videó szerint Peti már ki is választotta, ki legyen az. 

A fiúk kategóriájának mentora ismét döntött és útnak indult, hogy az egyik mentorházba jutott versenyzőjét kérje meg, tartson vele az élő showba. De hogy Puskás Peti melyik fiút viszi magával, az szombat este derül majd ki az X-Faktor színpadán.

Szerintünk az énekes a 15 éves Mata Richárd mellett tette le a voksát, aki fantasztikusan énekelt az utolsó fordulóban.

A fiatal fiú pár résszel ezelőtt Peti egyik dalával, a Csillagokkal állt színpadra, mely a fent látható videó alatt is szól. Lehet, hogy a csatorna ezzel akar utalni Ricsi visszatérésére? A holnapi adásból kiderül!

Te kinek örülnél, ha visszajönne?

"A bulizás és a csajozás elvette Petics Kristóf eszét"

Petics most a Facebook-oldalán tombol, ügyével kapcsolatosan volt versenyzőtársai is megszólaltak.
Sztárok, akik korán elveszítették életük nagy szerelmét http://www.life.hu/sztarok/20161103-sztarok-akiknek-meghalt-a-kedvese-a-mai-napig-gyaszolnak-scott-eastwood-es-keanu-reeves.htmlHollywood hemzseg a jóképű és csinos hírességektől, akik a világon bárkit megkaphatnának maguknak. Ezek a színészek azonban már évekkel ezelőtt megtalálták életük szerelmét, sőt van, aki össze is házasodott a választottjával. A boldogság azonban nem tarthatott sokáig, mert az élet csúful közbeszólt. TV + SztárokNorthfotoRékasi Károly gyógyulásáért gyűjt adományokat a Republichttp://www.life.hu/sztarok/20161104-rekasi-karoly-a-republic-egyuttes-adomanyokat-gyujt-majd-a-szinesz-gyogyulasert.htmlA színésznek minden segítségre szüksége van ebben a nehéz időszakban. A Republic zenekar pedig meg szeretné hálálni azt a sok szeretetet, amit Rékasi adott nekik évekkel ezelőtt. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi lánya, Bogi, nagyon-nagyon dögös: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20161103-lagzi-lajcsi-lanya-galambos-boglarka-nagyon-dogos-instagramra-posztol.htmlGalambos Boglárka, Lajcsi lánya csodaszép képeket oszt meg nyilvános közösségi oldalán.TV + SztárokOrigoVarnus Xavér és Törőcsik Mari szerepelnek egymás végrendeletébenhttp://www.life.hu/sztarok/20161103-varnus-xaver-es-torocsik-mari-egymas-vegrendeleteben-szerepelnek.htmlA napokban jelenik meg a Törőcsik Mari életét bemutató könyv, amelyből kiderül, hogy milyen temetést szeretne a Nemzet Színésze. Pontosan leírja, mit kíván, és ebben Varnus Xavérnak is lesz szerepe: ő fog orgonálni. Törőcsik Mari végrendeletében tehát szerepel a művész, de most kiderült, hogy ez fordítva is igaz! TV + Sztárok--Még mindig keresi az igazit Fluor Tomi http://www.life.hu/sztarok/20161103-fluor-tomi-szivesen-csajozna-a-sztar-mar-jo-ideje-szingli.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a Wellhello énekeseit faggatta, méghozzá a szerelemről. TV + Sztárok--Európában máris erős akcentusa lett Lindsay Lohannakhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-europaban-maris-eros-akcentusa-lett-lindsay-lohan-szinesznonek.htmlLindsay Lohan remek színésznő, ehhez kétség sem férhet. A sztár most azért került közröhej tárgyává, mert pár hetes európai tartózkodása alatt máris erős akcentusa lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.