Gesztesi Károly megtörten vallott: ittasan okozta a balesetet

ittas Gesztesi Károly alkohol baleset részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly múlt vasárnap egy járdaszigetnek ütközött autójával. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, de nagy baj is történhetett volna, a színész ugyanis ittas volt. Úgy döntött, hogy elmeséli, mi történt, vállalja a tettét és annak következményeit.

Gesztesi egy italozós este után ült be autójába, majd padkának ütközött. A kocsi gumijai leváltak a kerekekről, és a tükre is letört. Szemtanúk szerint olyan részeg volt a színész, hogy az autója mellé vizelt, és a szondát sem tudta megfújni. A rendőrök előállították, és vért vettek tőle.

Gesztesi Károly Forrás: Facebook/Mokka

„Valóban hibáztam, sajnálom. 94 napos »nemivászat« után ittam egy picit. Nem sokat. Amióta nem iszom, elszokott a szervezetem az alkoholtól. Nem volt ámokfutás. Egyszerűen hiba volt, amiből tanulni fogok”vallotta Gesztesi a Borsnak, aki pár napja még tagadta az esetet, pedig fotók is készültek róla.

A Blikknek így nyilatkozott a színész:
„93 napig nem ittam egy korty alkoholt sem. Aztán hibáztam. Két pohár viszkit ittam, és ezek után történt a baleset. Nem vagyok erre büszke. Hálát adok Istennek, hogy senkinek nem lett baja. Igaz, a szonda nem mutatott ki semmit, megkértem a rendőröket, hogy vigyenek be, és vegyenek vért. Bármi is lesz az eredménye, vállalom a következményeket. Továbbra is az a cél, hogy elérjem az 500 napos józanságot, csak most egy kicsit tovább tart majd.”




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.