Kiderült, Brad Pitt miért ivott és szívott Angelina Jolie mellett

Brad Pitt színésznő válás Angelina Jolie Chelsea Handler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chelsea Handler nem rejtette véka alá a véleményét, és egy nyilvános eseményen durván beszólt Angelina Jolie-nak. 

Az amerikai színésző – nem mellesleg Jennifer Aniston közeli barátnője – egy jótékonysági esten fejtette ki a véleményét a Brangelina-válásról. Éppen Jolie válóperes ügyvédjét, Laura Wassert díjazták, amikor Chelsea egy igen éles beszólással "dobta fel" a hangulatot – írja a Usmagazine.

Chelsea Handler Forrás: AFP/Mike Windle

"Valahol olvastam, hogy Brad Pitt sokat ivott és füvezett. Vajon miért választotta ezt? Talán azért, mert az elmúlt 12 évet a Comói-tónál is eltölthette volna George Clooney-val és Matt Damonnal, ahelyett, hogy egy házban ragad vagy 85 gyerekkel, akik 15 különböző nyelven beszélnek. Igazi őrültek háza!" – mondta a sztár az este folyamán.

Így fest Angelina Jolie a válás után

A sztár először szerepelt a nyilvánosság előtt azóta, hogy bejelentette válását férjével, Brad Pitt-tel. A felvétel alapján a sztár kissé sápadt és megviselt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.