Jennifer Aniston szexelt már repülőn

Forrás: Michelangelo di Battista/Marie Claire -
repülő színésznő szex Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer bevallotta, hogy pilótával, másod pilótával és légiutas-kísérővel is került már szexuális kapcsolatba.

Jennifer Anniston a The Ellen DeGeneres Show vendégeként a műsorvezetővel egy egyszerű kérdezz-felelek játékban vett részt. A könnyűnek tűnő kis játék azonban hamar kellemetlenre fordult a híres színésznő számára.

Jennifer Aniston szexelt már repülőn is Forrás: Michelangelo di Battista/Marie Claire

Az első kérdésre mindketten igennel válaszoltak, amely így hangzott: tagja vagy-e mile high clubnak? Azaz, benne vagy-e abban a klubban, melynek minden tagja szexelt már repülőn?

Erre általában a mosdóban szoktak alkalmat keríteni az indulatoktól heves emberek, ám a 47 éves sztárról az is kiderült, hogy pilótafülkében is megfordult már hasonló célból.

Akkor is az igen-t jelző táblát tartotta a magasba, mikor a műsorvezető azt kérdezte, hogy szexelt-e már pilótával, másodpilótával vagy légiutas-kísérővel? Bár a szexi sztár arckifejezését szemlélve lehet, hogy inkább csak viccelődött, és nem is igaz az egész.

Kiss Ramónát nem érdekli, mennyi pénze van egy férfinakhttp://www.life.hu/sztarok/20161201-kiss-ramona-parvalasztasrol-csak-a-szivere-hallgat.htmlFéltve őrzi magánéletét Kiss Ramóna, de azt elárulta, hogy a karrierje sosem fog a családalapítás útjába állni, de úgy tűnik számára még nem jött el az a pillanat. Azt viszont tudja, hogy egy párválasztásnál csak a szívére hallgat, és nem érdekli, milyen vastag az illető pénztárcája. TV + SztárokOrigoNem találja párját a gyermekvállaláshoz Nagy Adrihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-nagy-adri-gyereket-szeretne-de-nincs-kinek-szulni.htmlAmikor volt kapcsolata, akkor nem lehetett szó babázásról. Most viszont belevághatna a gyerek projectbe, de nincs hozzá partnere. TV + Sztárok--Puzsér Róbert komoly párkapcsolatban él és rá sem lehet ismernihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-puzser-robert-maganeleterol-vallott.htmlPuzsér Róbert megváltozott, ez már az első pillantásra is világosan látszik. Ami viszont nem ilyen egyértelmű az az, hogy nemcsak külső átalakulás történt, hanem belső is. Ennek köszönhetően sok minden helyreállt az életében, például komoly párkapcsolatban él. TV + SztárokOrigoÁllítólag Sarka Kata életében felbukkant egy új férfihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-sarka-kata-titokzatos-pasija-lehet-a-valsaguk-oka.htmlSarka Kata és Hajdú Péter házasságának sorsa továbbra sem dőlt el. Külön élnek, de a békéltető tárgyalásukon nem jelentek meg. Válságuk okai között szerepelt féltékenység és eltávolodás is. Bár Hajdú várja vissza Katát, úgy tűnik a sztármami életében már egy új férfi tölt be fontos szerepet... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoZimány Linda fegyvert rántott- vörös rúzs és gengszter stílushttp://www.life.hu/sztarok/20161201-zimany-linda-fegyverrel-a-kezeben-pozolt.htmlZimány Linda új szerepben: színésznőnek állt a szépséges modell. TV + SztárokOrigoVolt idő, mikor Gáspár Laci is éhezetthttp://www.life.hu/sztarok/20161201-gaspar-laci-sosem-felejti-el-milyen-volt-szegenynek-lenni.htmlA híres énekes sosem fogja elfelejteni, honnan indult... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.