Király Linda bevallotta: anya szeretne lenni

Forrás: Király Linda/Facebook -
anyaság Király Linda énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új televíziós szereplése olyan érzéseket csalogat elő az énekesnőből, amelyekről nehéz nem tudomást venni.

Linda a SuperTV2 új műsorában szerepel, melyben nem csak színészi és énektehetségéről kell meggyőznie a közönséget, hanem megfelelően felkészíteni az újdonsült kolléganőjét is. A Sztárban sztár + 1 kicsi lényege, hogy közismert előadók bőrébe bújnak az énekesek, ám a produkciókat egy kisgyerekkel együtt kell színpadra emelniük.

Király Linda Forrás: Király Linda/Facebook

Az énekesnő teljesen meg van hökkenve, hogy a kislány, Tabatabai Nejad Flóra mennyire a saját gyerekkorára emlékezteti.

„Leginkább a tudatosság jellemzi a kis duettpartneremet, ami rám is abszolút jellemző volt mindig, benne magamra ismertem." – mesélte Linda a hot!Magazinnak.

A kialakult helyzet nem várt érzelmeket hozott ki a 33 éves sztárból, és azt is elárulta, hogy el tudná már képzelni magát az anyaság szerepében.

„Az, hogy vele vagyok, sok jót hoz ki belőlem, előcsalogat belső hangokat. Bevallom, vágyom az anyaságra." – árulta el őszintén a gyönyörű előadó.

Király Linda, énekesnő Fotó: Szabó Gábor - Origo

Testvéreit is örökké terelgeti és támogatja, úgy viselkedik, mint egy anyatigris, pedig csak egy évvel idősebb a fiúknál. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy édesanyjától nagyon jó példát kapott arról, hogy hogyan is kell gondoskodni a szeretteinkről.

„Édesanyám egyben a barátnőm is. Szeretném, hogy a gyermekemmel ugyanilyen jó kapcsolat legyen majd közöttünk, amilyen nekem és anyukámnak van." – vallotta be a vágyát Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.