Ganxsta Zolee volt barátnője már lezárta kapcsolatukat

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Ganxsta Zolee szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki tanúja lehetett annak, hogy Ganxsta Zolee mennyire kiborult a szakítástól. Sokan aggódtak is a rapperért, ugyanis elég kétségbeejtő üzeneteket írt Facebook-oldalára. Nemrég azt nyilatkozta, várja vissza a barátnőjét, de a lány kijelentette, hogy ő már lezárta a kapcsolatukat.

Ganxsta Zolee életében nagy törést okozott, hogy barátnője elhagyta. Facebook-oldalán napokon keresztül kesergett, és egyre kétségbeejtőbb üzeneteket posztolt. A barátai és a rajongói is nagyon aggódtak érte. A rapper azóta már jobban van, de nem tett le arról, hogy visszaszerezze kedvesét. Legutóbb a Lakástalkshow-ban beszélt Ganxsta Zolee a fájdalmáról, ott is elmondta, volt olyan pont, amikor úgy érezte, semminek nincs értelme.

Ganxsta Zolee volt barátnője már nem akarja újrakezdeni Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„Életem szerelme lelépett. Akkor volt 2-3 olyan hetem, amikor se a zenekar és még a lányom sem adott plusz energiát. Tényleg a mezsgyén jártam, azon gondolkoztam, érdemes-e folytatni ezt az egészet" - mondta a rapper, hozzátette, teljesen megérti, miért hagyta el szerelme, de továbbra is várja vissza kedvesét.

"Akkor lesz jó, ha visszajön..."

- árulta el Ganxsta, de erre valószínűleg nem fog sor kerülni. Barátnője ugyanis már lezárta a kapcsolatukat.

"Sajnos én ezt a kapcsolatot lezártam már, így nem tudom mit mondhatnék erre.

Nagyon ritkán beszélünk, nem váltunk el haragban, viszont, mint ő is mondta, sok minden rajta múlt" - nyilatkozta a Borsnak Petra. A lap a zenészt is megkereste, de ő nem akarta kommentálni kedvese szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.