Élő adásban alázta meg a kolléganőjét Bochkor Gábor

Forrás: Facebook/Mucic FM, Facebook/Gabriella Bella -
Bella Gabriella Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Bochkor Gábor megint nem tudta, hol a határ, és ezúttal a kolléganőjénél, Bella Gabriellánál ment túl messzire. A konfliktusuk állítólag nem új keletű, de odáig még sosem fajult, hogy Gabi elhagyja a stúdiót. 
Élő adásban alázta meg a kolléganőjét Bochkor Gábor Forrás: Facebook/Mucic FM, Facebook/Gabriella Bella

A Blikk úgy tudja, ez a konfliktus nem új keletű, Bella már többször jelezte kollégáinak, hogy számára már kényelmetlenné vált ez a helyzet.

Elegem van. Minden második nap, vagy mindennap le vagyok férfizva, és ezt nem vagyok hajlandó elviselni tovább, elég volt. Mindennap nem lehet ezt viccként felfogni.

A Blikk szerint a nézeteltérést az adás után sem sikerült rendezniük. A napilap arról is ír, hogy Bella korábban már többször jelezte a rádió vezetésének, hogy hírszerkesztőként szeretné tovább végezni a munkáját. A rádió szerint azonban egyébként nem történt semmi különös, az ilyen csörték miatt szeretik a műsort a hallgatók. A hírek szerint Bella ma is bemegy dolgozni reggel, de nem biztos, hogy a műsorban is benne lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.