Hajdú Péter: "Nem tudok arról, hogy Katának kapcsolata lenne"

Forrás: Facebook / Hajdú Péter -
Sarka Kata válás Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story magazin dobta fel néhány napja a témát, amely szerint Sarka Kata életében felbukkant egy férfi. A lap szerint Hajdúné új kedvese egykor a család barátja volt, a férfi dúsgazdag és vezető beosztású, bár nem közszereplő, de sok újságcikkben szerepelt már. Hajdú Péter azt állítja, nem tud arról, hogy Katának viszonya lenne. 

Hajdú Péter egy héttel ezelőtt Kasza Tibinek adott interjút a Katával való kapcsolatáról, illetve a kapcsolat hiányáról. Akkor azt mondta, úgy 50-50 százalákra saccolja, hogy elválnak-e vagy sem - a pár tagjai a héten nem jelentek meg a válóperükön -, és hozzátette, Katával abban megállapodtak, hogy ha bárkivel randiznának, egymásnak is szólnak, hogy ne pletykából tudja meg a másik, de erről szó sincs.

Hajdú Péter nem tud arról, hogy Sarka Kata randizna Forrás: Facebook / Hajdú Péter

"Kiegyensúlyozottnak, boldognak tűnt, jókedvűen beszélt a gyerekeivel és egy ötven körüli férfival. Végig egymás közelében voltak, valamint a férfi fogta Kata kisfiának a kezét. Egyértelműen bizalmi viszony volt köztük. Olyat azonban nem láttam, ami arra engedne következtetni, hogy több is lenne köztük" - mondta el akkor a fotó készítője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.