Új otthont keres Angelina Jolie

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frazer Harrison -
válás sztárok Angelina Jolie költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét elején robbant a celebbomba: Angelina Jolie elhagyja Amerikát. Ám még mielőtt bárki beleélné magát abba, hogy a közelbe költözik a világsztár, Angelina elmondta, mi is az igazság ezzel kapcsolatban. 

Kedd reggel még arról szóltak a hírek, hogy Angelina Jolie Londoba költözik az ENSZ-beli munkája miatt, és persze azért is, hogy kicsit elszakadjon a válási cécótól. Most azonban kiderült, Angie nem megy sehová - legalábbis egyelőre.

Angelina és Brad Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frazer Harrison

A színésznő szóvívője ugyanis pár órával a hír után közleményt adott ki, melyben az áll, Angelina nem megy sehova Los Angelesből, és a gyerekeket sem viszi el, hiszen folytatják a terápiát édesapjukkal, Brad Pittel és az orvosokkal.

Angelina Jolie és Brad Pitt válására szeptember közepén derült fény, azóta is nap, mint nap jelennek meg új információk Hollywood első számú sztárpárjának szakításával kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.