Szabó Ádám (zenész) Eurovíziós Dalfesztivál Kijev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám énekes, újra indult A Dal versenyében. Domszky László, a Life.hu riportere kérdezte őt a dalaival, a terveivel, és a magánéletével kapcsolatban. 

Szabó Ádám harmonikajátéka kapcsán vált igazán közismertté, aki már több tehetségkutatóban felbukkant. A Dal színpadán is megmutatta már tudását, de most úgy érzi megkomponálták azt a nótát, mellyel méltóan tudná képviselni Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon.

Szabó Ádám az Eurovíziós dalfesztiválra készül Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ádám elárulta, hogy az idei száma legfőképpen a béke hírdetéséről, valamint az elfogadásról szól. Nagy hangsúlyt fektettek a dalszöveg tartalmára, hogy valódi mondandóval rendelkezzen. Azt is elárulta, hogy a harmónikát csak a jelenlegi produkcióból hagyta ki, a saját koncertjein továbbra is találkozhatunk a közismert hangszerével.

Magánéleti kérdéseinkre kitérően válaszolt, mert ugyan van magánélete, de most még beszélgetés szintjén sem szeretné elterelni saját figyelmét az előtte álló feladatokról, ezek most a legfontosabbak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.