Radics Gigi boldog lenne, ha kijutna az Eurovíziós Dalfesztiválra

Forrás: Radics Gigi -
A Dal 2017 Eurovíziós Dalfesztivál Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év kihagyás után Radics Gigi ismét elindult A Dal című versenyen. 30 előadóval együtt küzd azért, hogy ő juthasson ki a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválra. Gigi elárulta a Life.hu riporterének, hogy miért tartja fontosnak a versenyt, és mitől lenne a legboldogabb.

Erős mezőny alakult ki idén is A Dalra, közülük dől el, hogy ki képviselheti hazánkat a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon, amelyet ezúttal Kijevbentartanak. Radics Gigi egy év kihagyás után indult el ismét a versenyen.

Radics Gigi szereten kijutni az Eurovíziós Dalfesztiválra Forrás: Radics Gigi

Elárulta, hogy tavaly miért nem vett részt a megmérettetésen, és azt, hogy idén mi vette rá a jelentkezésre. A Life.hu riportere, Domszky László arról is kifaggatta az énekesnőt, hogy mitől lenne a legboldogabb, valamint azt is láthatjuk, mit rejt Gigi retikülje.

Szabyest: "Kijevben meg lehetne mutatni, hogy az online világ átvette a hatalmat"http://www.life.hu/sztarok/20161208-szabyest-a-youtube-sztar-kijevbe-tart-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlA mai napon mutatták be, kik szállnak versenybe a 2017-es Eurovízión való részvételért. A Life.hu-nak több résztvevő is nyilatkozott, többek között az egyik műsorvezető, Tatár Csilla, az X-Faktor mentora, Tóth Gabi, a tavaly előtti 5. helyezett Kállay-Saunders András, az egyik ítész, Caramel, valamint Szabyest is.TV + Sztárok--Caramel: "A magyar tehetségkutatókban nem merik azt mondani, hogy szar"http://www.life.hu/sztarok/20161208-molnar-ferenc-caramel-a-2017-es-dal-zsuripadjara-ul.htmlA mai napon egy budapesti szórakozóhelyen mutatták be, kik szállnak versenybe a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon való indulásért. A Life.hu-nak több sztár is nyilatkozott, többek között az egyik műsorvezető, Tatár Csilla, az X-Faktor mentora, Tóth Gabi, a tavaly előtti 5. helyezett Kállay-Saunders András, valamint az egyik ítész, Caramel is. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo"Már most nyertes vagyok" - Tóth Gabi nagyon szeretne Eurovízióra mennihttp://www.life.hu/sztarok/20161208-toth-gabi-enekesno-nagyon-szeretne-euroviziora-menni-kijevbe.htmlMint ismeretes, 2017 januárjában indul a A Dal. Ma délelőtt egy budapesti szórakozóhelyen be is mutatták, hogy kik szállnak versenybe a győzelemért. A Life.hu-nak több sztár is nyilatkozott, többek között az egyik műsorvezető, Tatár Csilla, és Tóth Gabi is. TV + SztárokOrigoSia férje megunta hogy bohóc lett a nejébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-sia-es-ferje-az-enekes-parokaja-miatt-valik.htmlSia férje beleunt a fényűző, sztáréletbe és a parókákba. Úgy döntöttek barátok maradnak, de külön válnak egymástól. TV + SztárokAFPGyőzike nem szerelmes már Bea asszonybahttp://www.life.hu/sztarok/20161208-gaspar-gyozi-mar-nem-szerelmes-beaba.htmlGyőzike hosszú idő után bevallotta, nem szereti már Beát. TV + Sztárok--Madonna 58 évesen is úgy twerkel, mint egy tinédzser http://www.life.hu/sztarok/20161208-madonna-twerk-szexi-video-az-58-eves-enekesnorol.htmlA világsztár James Corden Carpool Karaokejében vendégeskedett a minap. A videó alapján még a műsorvezető is ledöbbent, amikor a sztár elkezdte rázni a fenekét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.