karácsony fotó dekoltázs Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves énekesnő kapott hideget-meleget a legújabb dögös fotója miatt. Rövid idő után azonban nem bírta tovább a feszültséget. 

Reni egy igazán merész csipke melltartóban mutatta meg magát karácsonykor, mely alaposan felhergelte a rajongókat. Sok támadó kommentet kapott, melyek közül pár tényleg nagyon durva volt. A fiatal sztár nem hagyta szó nélkül a dolgot, és a Facebookon mondta el a véleményét.

Csajok, karácsonykor ne viseljetek dekoltázsokat, sem miniszoknyákat, mert kinyírnak a kommentelők!

Íme, Hajdú Péter és Sarka Kata karácsonyi fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20161225-hajdu-peter-es-sarka-kata-karacsonyi-fotoja-megis-egyutt-a-par.htmlBár eddig a hírek nem erről szóltak, Hajdú Péter legújabb képe szerint a család mégis kibékült és az ünnepeket együtt töltötték. TV + Sztárok--Celebkarácsony: Lesd meg a külföldi sztárok karácsonyfáit!http://www.life.hu/sztarok/20161225-lesd-meg-a-kulfoldi-sztarok-karacsonyfait.htmlKorábbi cikkünkben csokorba szedtük a magyar sztárok karácsonyi fotóit, most pedig a külföldi hírességek otthonaiba pillantunk be.TV + Sztárok--Vin Diesel a kamerák előtt próbált csajoznihttp://www.life.hu/sztarok/20161223-vin-diesel-fel-akarta-csipni-a-riporternot.htmlVin Diesel nem jött zavarba, simán megpróbálta felszedni a szexi riporternőt, aki éppen beszélgetni igyekezett vele. TV + SztárokOrigoGonosz volt Gábor Zsazsa?http://www.life.hu/sztarok/20161223-gabor-zsazsa-szolgalo-gonosz-volt.htmlAaron Tonken, Gábor Zsazsa egykori szolgálója, a díva halála után kiteregette a szennyest... TV + Sztárok--Megkérik Kulcsár Edina kezét?http://www.life.hu/sztarok/20161222-kulcsar-edina-hazasodik.htmlLehet, hogy Csuti megkéri az egykori szépségkirálynő kezét? TV + SztárokOrigoStohl András megsérült egy verekedésben http://www.life.hu/sztarok/20161222-stohl-andras-a-valotarsak-forgatasan-megserult-egy-verekedesben.htmlA színész egy nő miatt bunyózott. Stohl András a verekedésben könnyebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.