Nótár Mary bíróság per botrány sztár L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább dagad a botrány a két sztár között: úgy érzik, már csak a bíróságon tehetnek pontot az ügyük végére. 

Nótár Mary rágalmazás és becsületsértés miatt beperelte L.L. Juniort. Az énekesnő szerint kollégája olyan vádakkal illette, melyek egyáltalán nem voltak valósak. A rapper például azt állította, hogy a sztár csak hazudta a várandósságát. Bár L.L. Junior később bocsánatot kért, a jelek szerint a viszony nem rendeződött.

Nótár Mary nem hagyja annyiban a dolgokat Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tényként közölte: ügyfelem nem volt várandós, és hazugságnak vélte azt is, hogy elvesztette a babáját.

L.L. Junior viccesnek tartja, hogy beperelték Forrás: facebook/L.L. Junior

A rapper gyorsan reagált az ügyre:

Tanúkkal tudom alátámasztani minden mondatom.

Borsnak

Verekedés miatt félbeszakították a Neoton Família koncertjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170103-verekedes-tort-ki-a-neoton-familia-koncertjen.htmlNem volt felhőtlenül kellemes élmény a Neoton Família érdi koncertje. Az egyik szám alatt ugyanis verekedés tört ki a küzdőtéren. A biztonsági őrök gyorsaságának köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj. TV + Sztárok--Nagy Alekosz más nőkre is vágyott: szakítás lett a vége! http://www.life.hu/sztarok/20170105-nagy-alekosz-az-eljegyzesbol-szakitas-lett-vallomas.htmlA Való Világ egykori győztese hosszú hetek óta alig ír magáról valamit a közösségi oldalán. Mint kiderült, ez nem véletlen: a híresség és szerelme szakítottak. TV + Sztárok--Újabb balhét okozott Hosszú Katinka, de megint igaza vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170105-hosszu-katinka-uszono-megint-fennakadast-okozott-de-igaza-van.htmlMint ismeretes, a magyar úszók jelenleg a Komjádi Béla Sportuszoda felújítása miatt a Tüskecsarnok uszodájában kénytelenek edzeni. Amivel nem is lenne baj, csak éppen Katinka is ott akar, nem is akárhogyan, és nem is akármikor. TV + SztárokNem semmi! Mihalik Enikő lehet az év playmate-jehttp://www.life.hu/sztarok/20170104-mihalik-eniko-lehet-az-ev-playmate-je-a-playboy-szavazasan-2017-ben.htmlA nyuszis magazin weboldalán már lehet voksolni, ki legyen az idei év playmate-je. Jó hír, hogy Mihalik Enikő is az esélyesek közt van.TV + SztárokOrigoÉlő adásban zokogott Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20170102-kiraly-linda-elsirta-magat.htmlKirály Linda mindig nagyon fegyelmezetten viselkedik a kamerák előtt, ezúttal viszont nem tudta visszafogni magát, zokogásban tört ki... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMetroszexuális lenne az RTL Klub sztárja? Úgy tűnik!http://www.life.hu/sztarok/20170104-gaspar-laci-szakalla-masfel-oraig-keszul.htmlGáspár Laci élete teljesen átalakult azzal, hogy nemcsak énekesként, hanem műsorvezetőként is helyt kell állnia. A Playback párbaj házigazdája a családja mellett még egy nagyon fontos dologra szakít mindig időt: a szakállára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.