Nótár Mary L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior sajátos módon reagált a hírre, amely szerint Nótár Mary elvesztette a magzatát. Az zenész szerint az énekesnő nem is volt terhes: és ennek a véleményének a Facebookon adott hangot. Most azonban bocsánatot kért. 

L.L. Junior a bocsánatkérését is a Facebookon osztotta meg, egy élő videóban. Elmondta, bár a véleménye nem változott, bánja, hogy a kelleténél gorombább hangnemet használt. A videót is meg is nézheted:

Gyászát Nótár Mary egyébként szintén a Facebookján osztotta meg követőivel. Fotót posztolt, amelyen egy mécses előtt, két angyalka között egy aranyszínű tábla látható a következő felirattal:
"Az én kis Angyalkám 2016". Később arról is beszélt, 1 hónapja történt meg a baj.

Mexikói Playboyban feszít VV Dóri - Elképesztő luxusban él a lányhttp://www.life.hu/sztarok/20161216-mexikoi-playboyban-pozol-vv-dori.htmlA ValóVilág hetedik szériájának szereplője a tengerentúlon próbál szerencsét. TV + SztárokOrigoStohl András vallomása: "Érdemes-e hazugságokba bonyolódni?"http://www.life.hu/sztarok/20161215-stohl-andras-a-hazassagi-leckek-kozephaladoknak-cimu-komediaban-a-central-szinhazban.htmlÉlete egyik legbonyolultabb színházi szerepére kélszül Stohl András. A színész karácsonytól házassági tanácsokat ad a Centrál Színház új darabjában és úgy érzi, mintha a produkció segítségével a saját történetét is feldolgozná. TV + SztárokOrigoSpoon: "Az értelmetlenségben rejlik az értelme"http://www.life.hu/sztarok/20161209-az-x-faktorbol-megismert-spoon-a-dalban-indul.htmlAz X-Faktorból megismert Spoon korábban már bejutott A Dal fináléjába. A srácok most ismét nekifutnak az eurovíziós castingnak, mégpedig az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban bemutatott dalukkal. A zenekar tagjai a Life.hu-nak elmondták daluk üzenetét, ami szerintük értelmetlen, így pont ebben rejlik az értelme.TV + Sztárok--Szerintetek neki kell visszajönni a ValóVilág párbajárólhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-a-valovilag-parbajarol-vv-vivi-vagy-vv-david-jon-vissza.htmlAhogy már írtunk is erről, a ValóVilág8 legizgalmasabb párbaját láthatjuk pénteken este. Vivien csap össze Dáviddal, mi pedig arra voltunk kíváncsiak, szerintetek melyikük érdemli meg, hogy a fináléba jusson. TV + Sztárok--Balázsék miatt kellett mennie Esperesnek - Megszólalt a rádióshttp://www.life.hu/sztarok/20161206-sebestyen-balazsek-miatt-kellett-mennie-esperesnek-a-radio-1tol.htmlKözös megegyezéssel vált meg a Rádió 1 Esperes Ákos műsorvezetőtől. A reggeli műsoridőt hétfő hajnal óta Sebestyén Balázsék töltik ki. TV + SztárokOrigoMég a finálé előtt kieshet VV Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-vv-david-a-valovilag-utolso-hetenek-kivalasztottja.htmlVasárnap finálé, már csak öten vannak játékban a ValóVilág 36 milliós fődíjáért. Az elmúlt héten kiderült, a lakók a többszörös párbajgyőztes Dávidot gondolják a legesélyesebbnek a győzelemre, éppen ezért igyekeznek megszabadulni tőle. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.