Návai Anikó miatt jutott ki Vajna Timi a Golden Globe-ra

Vajna Timi Návai Anikó Golden Globe 2017 Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb eseményekre meghívó nélkül nem lehet bejutni. Szerencsére Timi baráti körében akadt egy hölgy, akinek segítségével részt vehettek a világ egyik legizgalmasabb rendezvényén. 

Vajna Timi és Andy Vajna is helyet kaptak a Golden Globe díjátadó gáláján, amit Návai Anikónak, a TV2 külföldi tudósítójának köszönhetnek. A HFPA újságíró-szervezet egyetlen magyar újságírójának Timi külön megköszönte a kedvességet, illetve azt is, hogy az egyik legjobb helyre szólt a jegyük.

"Köszönjük Aniko Skorka Navai a jegyeket! Az egyik legjobb asztalnál ülünk majd, hála Neked!" - így örvendezett Timi.

A sztárfeleség ki is tett magáért a gálán, egy csodálatos kövekkel és gyöngyökkel kirakott ruhával készült, amelyben még a dekoltázsa is jól látszódott.

I love the details of the dress @lanvinofficial #lanvin @goldenglobes #goldenglobes

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Hoppá! Goldie Hawn nem tudta elolvasni szövegét a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/sztarok/20170109-goldie-haw-nem-tudta-elolvasni-a-szoveget.htmlGoldie Hawn elképesztő szexi ruhában jelent meg a 74. Golden Globe gála vörösszőnyegén, férje, Kurt Russel oldalán. A pár csak ritkán mutatkozik együtt nyilvános eseményen, ezért minden fotós őket akarta lencsevégre kapni. TV + Sztárok--Meryl Streep kapta a Golden Globe életműdíjat- elsöprő sikert aratott beszédévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170108-meryl-streep-eletmudijat-kapott-a-golden-globe-on.htmlA 74. Golden Globe díjátadó gálán Meryl Streep kapta a Cecil B. DeMille filmrendezőről elnevezett életműdíjat. A színésznő szokásához híven ismét lélegzelállítóan szép volt és elképesztő köszönőbeszédet mondott... TV + SztárokOrigoVégre! Megvannak a 2017-es év Golden Globe nyerteseihttp://www.life.hu/sztarok/20170108-kiderult-kik-voltak-a-legjobban-az-iden-a-golden-globe-on.htmlIdén is megrendezésre került az évente zajló Golden Globe filmes és tévés díjátadó gála. Az Oscar-díj előszobájának is nevezett rangos eseményen a sztárvilág színe-java is megmutatta magát. De most koncentráljunk a főszereplőkre, a 2017-es év nyerteseire. TV + Sztárok--Sylvester Stallone három lánya lesz Miss Golden Globehttp://www.life.hu/sztarok/20161112-sylvester-stallone-harom-lanya-lesz-miss-golden-globe-a-januari-dijatadon.htmlSylvester Stallone mindhárom lánya, Sophia, Sistine és Scarlet is Miss Golden Globe lesz januárban a 74. Golden Globe díjkiosztó gálán.TV + Sztárok--Így jutott be Vastag Csaba a Golden Globe-rahttp://www.life.hu/sztarok/20160121-vastag-csaba-xfaktor-gyoztes-enekes-igy-jutott-be-a-golden-globera.htmlAz énekesnek szinte az utolsó pillanatban sikerült meghívást kapnia az eseményre. TV + SztárokOrigoPlasztikrémként vette át Golden Globe-díját Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-sylvester-stallone-plasztikremkent-vette-at-golden-globe-dijat.htmlA színész A legjobb férfi mellékszereplő díját kapta a Creed: Apollo fia című filmben nyújtott alakításáért. Stallone agyonplasztikázott arcával mondott köszönetet az elismerésért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.