Vajna Timi a Golden Globe vörös szőnyegén mutatta meg dekoltázsát

Vajna Timi Golden Globe 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi természetesen a helyszínen izgulta végig a 74. Golden Globe-gálát. Andy Vajna felesége csodálatos ruhát választott a nagy eseményre: nem kis dekoltázzsal vonult végig a vörös szőnyegen.

Természetesen Vajna Timi sem maradt ki a tévés és filmes díjátadó gáláról. Az idei Golden Globe-on Andy Vajnával együtt vettek részt, és Timi előszeretettel mutatta meg rajongóinak a legfontosabb pillanatokat, mint például a saját bevonulását. Gyönyörű ruhában lépett a vörös szőnyegre, és az is látszott rajta, hogy nagyon élvezi a kitüntetett figyelmet: nem győzött forogni a földig érő estélyiben.

Timi tudósítása szerencsére nem merült ki ennyiben: élő bejelentkezésekkel szórakoztatta a követőit. Megmutatta például, hogyan interjúvolják a férjét és a többi sztárt a vörös szőnyegen.

Természetesen a ruhája nem egy hétköznapi kreáció volt. Egyenesen a híres tervezőtől, Lanvintól választott outfitet. Estélyi ruháját számtalan apró kő díszítette, melyeket közelről is megmutatott.

I love the details of the dress @lanvinofficial #lanvin @goldenglobes #goldenglobes

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

De a benti buliról is mutatott felvételeket.

Stílusmustra a Golden Globe vörös szőnyegéről

A vasárnap esti Golden Globe-gálán mindenki ott volt, aki számít. A vörös szőnyegen sokan a legjobb formájukat hozták, néhányan viszont durván elbuktak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.