Lena Dunham megint kicsit sokat mutatott magából

testkép popsi Lena Dunham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csajok sztárja nem cicózik, ha arról van szó, hogy meg kell mutatnia tökéletlen testét és annak hibáit. Lena egy cseppet sem szégyelli magát, bátran pózol akár a címlapon is, kihangsúlyozva a narancsbőrét. Most újabb érdekes fotót tett közzé.

A sztár ismeri az idomait, és vállalja is őket azok vélt, vagy valós tökéletlenségeivel együtt. Így esett, hogy Instagram-oldalán újfent megmutatta méretes tomporát, korábban pedig teljesen meztelen testét is közszemlére tette.

Tolvi Reni olyan átéléssel iszik, mintha nem létezne a holnaphttp://www.life.hu/sztarok/20170111-tolvi-reni-elkepeszto-atelessel-iszik-a-nyaralasan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András jól megérdemelt pihenésüket töltik, ahonnan folyamatosan posztolnak.TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi ismét börtönbe kerülhet: Íme részletek!http://www.life.hu/sztarok/20170111-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-ismet-bortonbe-kerulhet.htmlÚgy tudni, a Budaörsi Járási Ügyészség vádat emelt Galambos Lajos ellen. TV + Sztárok--Tilla tudta, hogy nem mehet Oscarra a filmje, a Tiszta szívvelhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-till-attila-tiszta-szivvel-cimu-filmjet-kuldte-magyarorszag-az-oscar-valogatora.htmlMint ismeretes, Till Attila Tiszta szívvel című filmjét küldte Magyarország a 2017-es Oscar válogatóra. Erről foggattuk most az alkotót. TV + SztárokOrigoNigériai hölgy lett Helsinki szépe: a finnek között elszabadult a pokolhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-nigeriai-holgy-lett-helsinki-szepe-elszabadult-a-pokol.htmlNem nézik jó szemmel a finnek a szépségkirálynő-választásuk végeredményét. A győztes ugyanis egy nigériai származású hölgy lett. A közösségi médiában elszabadult a pokol, sokak szerint csak a politikai korrektség miatt került a lány fejére a korona. TV + SztárokOrigoMagyar sztárok, akik külföldön próbáltak szerencsét http://www.life.hu/sztarok/20170109-gombos-edina-es-pokrivtsak-monika-kulfoldon-kezdtek-uj-eletet.htmlSokan szinte megdöbbentek, amikor Gombos Edina és családja elhagyta az országot, hogy Amerikában új életet kezdjenek. Hiába azonban a meglepettség, hiszen nem ők voltak az elsők, akik ezt a döntést hozták. Íme, néhány olyan sztár, aki maga mögött hagyta a hazáját. TV + Sztárok--Jennifer Lawrence Jamie Oliver budapesti éttermében járthttp://www.life.hu/sztarok/20170111-jennifer-lawrence-szineszno-jamie-oliver-budapesti-ettermeben-jrt.htmlÚgy tudni, Jennifer Lawrence a IX. kerületben forgat, enni azonban szívesen jön át a budai oldalra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.