Pamela szerint Berki Krisztián tiszteletlenül bánik a nőkkel

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal -
Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berkiék illemtanárhoz látogattak el, ott fejtette ki véleményét Pamela a leendő férjéről. Szerinte Berki Krisztián tiszteletlenül bánik a nőkkel, és folyamatosan megalázza őket.

Meglepő kijelentést tett Hódi Pamela: szerinte Berki Krisztián nem tud illendően viselkedni. Erre akkor derült fény, amikor leendő férjével közösen ellátogattak egy illemtanárhoz. Pamela kifakadt, nem győzte sorolni Berki Krisztián rossz tulajdonságait, főként a nőkkel szembeni viselkedésére panaszkodott.

Pamela szerint Berki Krisztián tiszteletlen a nőkkel Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal

"Ő nem tiszteli a nőket és megalázza őket, minden nőt"

- ecsetelte Pamela, de Krisztián szerint a saját hiányosságait vetítette ki rá. "Amikor azt mondja, hogy én tiszteletlen vagyok a nőkkel, akkor igazából kiderül, hogy ő tiszteletlen velem. Pontosan tudom, hogy kell egy nővel beszélni, hogyan kell megadni a tiszteletet" - mondta Krisztián.

Árpa Attila megmutatta új párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-arpa-attila-uj-szerelme.htmlÁrpa Attila és gyönyörű kedvese, Tomán Szabina egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy útjaik elváltak, nem tudták megmenteni házasságukat. Bár az egykori sztárpár igyekszik nem a nyilvánosság előtt élni magánéletét, annyi kiderült, hogy azóta már mindketten megtalálták a boldogságot. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoDamu Roland kislánya alultáplált és koszos? A rendőrség és a gyámhatóság nyomoz az ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-damu-roland-maganak-akarja-kislanyat.htmlDamu Roland kislányát, Maját a színész exének nővére neveli születése óta. A közelmúltban viszont a rendőrséghez és a gyámhatósághoz feljelentés érkezett ellene, kiskorú veszélyeztetése miatt. TV + Sztárok--Megszólalt Galambos Lajos felesége, Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20170119-galambos-boglarka-eloszor-szolalt-meg.htmlGalambos Lajos ellen 2015 szeptemberében indult eljárás vesztegetés és lopás vádjával. A mulatóssztárt akkoriban előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, négy hónapot töltött a börtönben. TV + Sztárok--Ben Affleck újra szerelmes? Íme a bizonyítékhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-ben-afflecknek-uj-szerelme-van.htmlBen Affleck és felesége, Jennifer Garner ugyan egy fedél alatt élnek, de úgy tűnik, mégsem sikerült rendbe hozniuk a házasságukat. Ennek egyértelmű bizonyítéka, hogy a sármos színész egy új színésznőbe szeretett bele. TV + Sztárok--Gáspár Evelin: "Nagy a szegénység, kell a pénz"http://www.life.hu/sztarok/20170119-gaspar-evelin-arulja-13-milliot-ero-luxusautojat.htmlNagy döntésre szánta el magát Gáspár Evelin. A 22 éves lány meg akar válni a luxus-Mercijétől. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor idegen nőt fuvarozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170118-bochkor-gabor-a-kozossegi-kozlekedest-nepszerusitette.htmlBochkor Gábor egy idegen nőt furikázott, de nem kell egyből rosszra gondolni. A műsorvezető a közösségi közlekedést szeretné ezzel népszerűsíteni! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.