Berki Krisztián esküvőjére az egész országot meghívta

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
esküvő gyerek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon határozott Berki Krisztián, ő meg fog nősülni július elsején akkor is, ha Pamela közben meggondolja magát. Az esküvő részleteiről a Mokkában beszélt a híresség, és azt is elárulta, miért tart a második gyermek érkezésétől.

Berki Krisztián július elsején biztosan megnősül, viccesen megjegyezte, hogy jelen állás szerint Hódi Pamelát veszi el, de ha ő nem lesz ott, akkor akár Demcsák Zsuzsával is házasságot kötne. Ő ugyanis már elhatározta magát, és mindent meg is szervezetek, így nem állhat az útjába az sem, ha a menyasszony nem megy el.

Berki Krisztián esküvője hatalmas esemény lesz Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Berki Krisztián az esküvő részleteibe is beavatta a Mokka nézőit, nagy hacacáré lesz.

Az egész országot szeretné vendégül látni a nagy napon,

mivel több ezer ember is kényelmesen elférne a helyszínen. Rengeteg fellépő színesíti majd a lakodalmat, igazi esemény lesz! Természetesen kislányuk, Natika is kap szerepet: ő fogja vinni a gyűrűket, amennyiben nem gondolja meg magát. Krisztián hozzátette, gyermekük egy igazán tiszta lélek, ezért biztos abban, hogy a második csemetéjük egy igazi rosszcsont lesz.

Teljesen biztos, hogy a második gyerekem bűnrossz, rosszcsont lenne, amitől félek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.