Ács Bea és Pintér Tibor zokogva döntöttek a szakítás mellett

Forrás: TV2/Mokka -
Pintér Tibor Ács Bea sírás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és Ács Bea kapcsolata néhány hónap után véget ért. A nő Facebook-oldalán tette közzé a szakítás hírét, amiről azóta már mindketten nyilatkoztak. Bea most azt is elárulta, kié volt a végső döntés, és miért.

Nagyon nehéz időszak van Pintér Tibor volt kedvese, Ács Bea mögött. A nő azt hitte, a színésszel megtalálja a boldogságot, de sajnos nem ugyanazt akarták az élettől. Kénytelenek voltak így meghozni egy súlyos döntést. Bea a vártnál sokkal jobban viseli a szakítást, hiszen sajnos az elmúlt időszakban sokkal nagyobb tragédiákon kellett keresztülmennie.

Ács Bea és Pintér Tibor sírva szakítottak Forrás: TV2/Mokka

"A volt párom édesanyja és édesapja fél év leforgása alatt halt meg, együtt ápoltuk őket, a kezeink közt haltak meg. Aztán az édesapám ment el, az otthonában esett össze. Ott feküdt a bejárati ajtónál, egy napon át néztük az öcsémmel, míg kiértek a rendőrök. Nem tehettünk semmit. Az öcsém összeomlott, aztán jött a betegségem és a rejtélyes rohamok. Kétszer is be kellett adni az életmentő injekciót. Ebben az időszakomban ismertem meg Tibort, és tettem fel mindent az új szerelemre" - mondta a Borsnak Bea. Hozzátette, ő döntött végül a szakítás mellett, de egyiküknek sem volt egyszerű. "Azt gondoltuk, végre neki meg nekem is kijár a boldogság a sok rossz után, és mi szólt közbe? Hogy

én gyereket szeretnék jövőre, ő meg öt évig gondolni sem akar erre. Sírtunk mindketten, hogy mi legyen!

Lelkileg kemény volt, de én hoztam meg a döntést: nem mondok le a saját gyerekemről! Én is szeretnék fehér ruhában oltár előtt állni. Voltam már pótanya, szerintem helytálltam, de sajátot is szeretnék, Tibor meg fél két válás után" - árulta el Pintér Tibor volt kedvese.

VV Mici: "Elkezdtem magamat nagyon jól érezni, csak aztán ugye vége lett"http://www.life.hu/sztarok/20170124-vv-mici-villaletrol-vv-krisztianrol-meselt.htmlA Facebookon élőzött VV Mici, aki többek között a villalétről, diétájáról és Krisztiánról is mesélt az őt követőknek. TV + SztárokOrigoEgyenesen a fürdőkádból posztolt Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/sztarok/20170124-bencsik-tamara-a-furdokadbol-posztolt.htmlA szép és extravagáns frizurájú énekesnő rajongói nagy örömére gyakran mutatja meg magát a közösségi portálokon. Ezúttal szintén a fürdőkádból posztolt... TV + SztárokOrigoIlyen az élete a börtön után Amy Locane-nek, a Melrose Place sztárjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170123-amy-locane-a-melrose-place-sztarjanak-igy-el-a-borton-utan.htmlRészegen száguldozott az úton a Melrose Place szárja, egy édesanya életét vette el. Három év börtönbüntetésre ítélték, de szabadulása óta nem beszélt a rács mögött eltöltött évekről. Amy Locane először szólalt meg azóta, elmondta, küzd, hogy visszailleszkedjen. TV + Sztárok--Antal Imre egykori társa, Jenei József szörnyű körülmények között élhttp://www.life.hu/sztarok/20170123-rossz-korulmenyek-kozott-el-antal-imre-egykori-tarsa.htmlTöbb mint négy évtizeden át vigyázott Antal Imrére Jenei József. Ő volt az, aki az utolsó pillanatban is a színész mellett volt, hogy megvédje őt a csalóktól. Neki azonban senki nem segít: szörnyű körülmények között, egyedül él. TV + Sztárok--Harry herceg barátnője, Meghan Markle menyasszonyi ruhát öltött magárahttp://www.life.hu/sztarok/20170123-harry-herceg-baratnoje-menyasszonyi-ruhat-viselt.htmlHarry herceg és barátnője között dúl a szerelem, és már mindenki azt találgatja, hogy mikor lesz hivatalosan is tagja Meghan Markle a királyi családnak. Lehet, hogy ez nincs is olyan messze! A színésznő ugyanis már magára öltött egy fehér ruhát is... TV + SztárokOrigoÍgy festett Katalin hercegnő 26 éve egy esküvőn http://www.life.hu/sztarok/20170123-igy-nezett-ki-kate-middleton-26-eve.htmlKatalin és Pippa nagybátyjuk esküvőjén töltöttek be koszorúslányy szerepet 1991-ben. Ilyen cukik voltak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.