Sváby András is visszatér a képernyőre? Állítják, az ATV-hez igazol

Forrás: MTI/Nándorfi Máté -
ATV TV2 Sváby András Napló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sváby Andrást 10 évvel ezelőtt menesztették a TV2-től, addig a Napló című műsor arca volt. Azóta távol tartotta magát a képernyőtől, de úgy tűnik, hogy most visszatérhet. Állítólag az ATV-hez igazol.

Ez a nagy visszatérések éve: Jakupcsek 8 év után tűnik fel ismét saját műsorral a TV2 képernyőjén, de nem ő az egyetlen, akiről azt pletykálják, hogy visszatér a televíziózáshoz. Állítólag a TV2 menesztett műsorvezetője, Kárász Róbert is tárgyalásokat folytat az ATV-vel egy műsorról, és most újabb nagy tévésről beszélik azt, hogy visszatér.

Sváby András is visszatér? Forrás: MTI/Nándorfi Máté

Sváby András 10 évvel ezelőtt távozott a TV2-től. A csatornánál sokáig a Napló című műsort vezette, de vetélkedőnek is volt házigazdája. A menesztése után vállalkozásait igazgatta, nem láthattuk képernyőn, de

állítólag most ő is tárgyalásokat folytat egy csatornával, mégpedig az ATV-vel.

A Bors egy informátorukra hivatkozva azt írja, hogy márciustól egy reggeli műsort fog vezetni Sváby András Bombera Krisztiával, melynek a másik műsorvezető párosa Kárász Róbert és Krug Emília lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.