Tényleg az ATV-nél folytatja Sváby András: Hajdú Péter gyártja majd a műsorát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ATV Sváby András Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaznak bizonyultak a Sváby András visszatérésével kapcsolatos híresztelések. A tévés valóban az ATV-nél folytatja 10 éve abbahagyott pályafutását, ráadásul Hajdú Péter cége gyártja majd a műsorát.

Sváby András 10 évvel ezelőtt távozott a TV2-től, azóta nem láthattuk képernyőn a televízióst. Most azonban visszatér, méghozzá az ATV-hez! Ott folytatja félbehagyott pályafutását, ráadásul egy a Naplóhoz hasonló műsorral. A többi között ezt vezette ugyanis Sváby annak idején a TV2-nél, mielőtt menesztették.

Már biztos, hogy Sváby András az ATV-nél folytatja Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A napokban kelt szárnyra az a híresztelés, hogy a tévés visszatér, ezt azonban már meg is erősítették. A korábbi információkkal ellentétben azonban nem a készülő reggeli műsorban kap helyet Sváby András, hanem egy magazinműsort fog vezetni, melyet Hajdú Péter cége gyárt majd.

"A hír igaz, valóban készülünk egy heti műsorral, amelynek Sváby András lesz a műsorvezetője"

- erősítette meg az értesüléseket a Blikknek Hajdú Péter, Sváby András pedig a Facebook-oldalán tette ugyanezt.

"Szeretnék egy jó műsort csinálni, igazak a hírek, hamarosan lesz egy naplószerű műsor az ATV-n"

- írta posztjában a tévés. A lapnak nyilatkozott Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója. Kiderült az is, hogy mikor kezdenek a közös munkába Svábyval. "Igen, Sváby András az ATV-n tér vissza, ennél többet viszont nem mondhatok. Sváby a nézőink körében roppant népszerű, jól felépített hiteles televíziós, ezért nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk vele márciustól" - mondta Németh Szilárd. Állítólag nem Sváby az egyetlen, akit magához csábítana a csatorna, a híresztelések szerint Kárász Róberttel is tárgyalásokat folytatnak.

Berki Krisztián mindent bevallott: "Tisztán nincs esélyed a nagyok között"http://www.life.hu/sztarok/20170131-berki-krisztian-bevallotta-hogy-szteroidokat-hasznal-testepiteshez.htmlBerki Krisztián a Sláger FM reggeli műsorában vallotta be, hogy szteroidokat használ a testépítéshez. TV + SztárokOrigoBetörtek Rékasi Károly és Pikali Gerda otthonába http://www.life.hu/sztarok/20170201-betortek-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-csepeli-otthonaba.htmlAz ablakon keresztül mászott be a betörő Rékasi Károly és Pikali Gerda otthonába. Sok pénzt és ékszereket vitt el. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPolyák Lilla és szerelme most ünneplik első évfordulójukathttp://www.life.hu/sztarok/20170131-polyak-lilla-elso-evfordulojat-unnepli-kedvesevel.htmlHatalmas örömhírt tett közzé Polyák Lilla a közösségi oldalán. Elárulta, hogy most ünneplik kedvesével az első évfordulójukat. TV + SztárokOrigoHajas Lacitól kapja a fizetését a feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20170131-hajas-laci-fizetest-ad-a-felesegenek.htmlHajas Laci felesége, Judit sokáig nem dolgozott, de ebből náluk nem volt probléma: a fodrász szerint az a munka is ugyanúgy becsülendő, amit egy nő otthon elvégez. Ma már van munkahelye Juditnak, de a férjétől kapja a fizetését. TV + Sztárok--Selena Gomez felvállalta kapcsolatát a The Weeknd énekesével!http://www.life.hu/sztarok/20170131-selena-gomez-felvallalta-kapcsolatat-the-weeknddel.htmlPaparazzók fotózták le először Selena Gomezt és a The Weeknd énekesét, ahogy romantikáznak hetekkel ezelőtt. Az énekesnő a minap Instagramon is felvállalta kapcsolatukat, nem mintha lenne értelme tagadni. TV + SztárokAFPJennifer Lawrence egy magyar étteremben: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170131-magyar-etteremben-lazitott-jennifer-lawrence.htmlEgyre többször bukkan fel kis hazánk egy-egy pontján Jennifer Lawrence: legutóbb egy belvárosi étteremben kapták lencsevégre a hírességet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.