Három adás után száműzték a képernyőről Geszler Dorottyát

Győrfi Pál Valkó Eszter Geszler Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, egy szőkére cserélték le Geszler Dorottyát. Az illetékeseknek ugyanis nem tetszett Győrfi Pál műsorvezetőtársa, ezért három adás után egyszerűen levették a képernyőről. Helyette (újra) egy szőkét, Valkó Esztert ültették a kamerák elé. 

"Egy rövid barna kitérő után" újra szőkére váltottak az RTL Klub Egészségkalauz című műsorában – a Bors értesülései szerint ezt pusmogják a tévés folyosókon. Geszler Dorottya műsorvezetőt három adás után száműzték a képernyőről, ami mindenképpen azt jelzi, hogy valami nem stimmelhetett vele. A lap úgy tudja, hogy nem szakmai jellegű kifogás volt (furcsa is lenne közel harminc év szakmai tapasztalattal a háta mögött), sokkal inkább a megjelenése nem tetszett.

Geszler Dorottya Forrás: Facebook/Geszler Dorottya hivatalos oldala

"Ha egészen őszinték akarunk lenni, a nézők nem csípték, ez egyértelműen mérhető volt a nézettségen" – mondta egy neve elhallgatását kérő informátor. "Szőke és lendületes műsorvezetőt szerettek volna a barna és halk Dorottya helyett a nézők, pont olyat, mint amilyen a műsor indulásakor az első volt, ezért kellett gyorsan váltani. Mint ismeretes, az RTL Klubon futó Egészségkalauz című műsor a Dombóvári Vanda és Győrfi Pál kettőssel indult útjára: Vandát váltotta Geszler Dorottya még decemberben, de január óta már Valkó Eszter ül a búgó hangú mentőszóvivő oldalán.

A lap megkereste a műsor producerét, Földi Katalint, aki eleinte egészen más okokról mesélt, de végül mintha megerősítette volna az információinkat, hiszen kiemelte a megjelenésbeli hasonlóságokat.

Valkó Eszter Forrás: rtl klub

"Dorottyának az Egészségkalauz mellett rengeteg más egyéb elfoglaltsága volt, nehezen tudtunk időpontokat egyeztetni vele" – mondja a producer, majd így folytatja: "Valkó Eszter külső megjelenésében és habitusában is kísértetiesen hasonlít Dombóvári Vandához, ő ezért volt jó választás. Geszler Dorottyának egyébként keressük a megfelelő feladatot, szeretnénk a jövőben vele dolgozni."

Geszler Dorottya egyelőre nem kívánt reagálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.