Földes Eszter és Lovasi András megrajzolták, milyen legyen a gyerekük

Lovasi András Földes Eszter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földes Eszter és nála 18 évvel idősebb zenész szerelme, Lovasi András immár két éve házasok, szerelmük 2013-ban kezdődött. Boldogok együtt, és már a gyerekszobát is elkészítették. Már csak a trónörökös várat magára...

A Válótársak színésznője egyelőre csak a filmvásznon édesanya, ugyanis az RTL Klubon futó sorozatban újszülött ikrek édesanyját alakítja. Bár Eszter és szerelme, Lovasi András énekes már két éve házasok, egyelőre még csak a baba helye van meg. A kicsi még várat magára, azt remélik, már nem sokáig...

"Van otthon egy grafikai program, azzal már megrajzoltuk, milyen legyen a gyerek. És szobája is van, de egyelőre csak a neve van meg a szobának: gyerekszoba, és még csak a macska járkál benne" – mesélte a Story Extra című műsornak a sztárpár.

Már a gyereket tervezi Földes Eszter és Lovasi András Forrás: Szabó Gábor/Origo, RTLklub

Míg Eszter még csak idén lesz harmincéves, és ráérne a gyerekvállalással, addig András hamarosan betölti az ötvenedik életévét.

"Gondolkodunk, és azt számolom, hogy a közös gyerekünk érettségijén még szeretnék ott lenni" – mesélte András.

Bár kevés szabadidejük van, hiszen mindkettejük munkája sok idővel és energiával jár, mégis igyekeznek minden időt együtt tölteni. Olyankor utazgatnak, vagy bekuckózzák magukat új házukba, és ki sem dugják onnan az orrukat.

"Sok mindenben nem értünk egyet, de éppen ez a jó, gondolkodásra késztetjük a másikat. Szerintem tökéletesen kiegészítjük egymást. Egyetlen dologban látszik a közöttünk lévő korkülönbség: amikor neki hajnali kettő felé eszébe jut, hogy hova szeretne menni, akkor én csak arra tudok gondolni, hogy menjünk haza aludni" – nevet Lovasi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.