Sváby András 10 év után tér vissza: van benne félelem

ATV Sváby András félelem visszatérés Napló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sváby András 10 év kihagyás után tér vissza a tévék képernyőjére, tulajdonképpen ott folytatja, ahol abbahagyta. Naplót fog vezetni, és bár van benne némi félelem, alig várja, hogy visszacsöppenjen a 'bolondokházába'.

Híresztelésnek indult Sváby András visszatérése, de nem sokkal később a csatorna és az egykori televíziós is megerősítette a pletykákat. Sváby András Hajdú Péter hívására az ATV-n folytatja a karrierjét, méghozzá az ő nevével fémjelzett Napló című műsorral tér vissza. Az egykori tévést Hajdú személyesen kereste meg ötletével úgy, hogy előtte még soha nem beszéltek egymással.

Sváby András visszatér, de van benne félelem Fotó: Hámori Zsófia - Life.hu

"Nem ismertem, semmilyen kapcsolatom nem volt vele. Soha életemben nem dolgoztunk egy csatornánál. A telefonszámát sem tudtam. Lehetetlen időpontban hívott, este kilenc körül. Nem szoktam felvenni, ha nem ismerem a hívót, de arra gondoltam, hátha valaki bajban van, különben miért telefonálna ilyen későn.

Megkérdezte, mi lenne, ha az ATV-n csinálnánk egy Naplót? Meghökkentem, de nem nagyon.

Jó, dumáljunk róla, válaszoltam. Néhány nap múlva már a tévé vezetőivel beszélgettünk. Hajdú akart egy Naplót és ha Napló, akkor velem" - mondta Sváby és hozzátette, a név sem változik sokat: Heti Napló Sváby Andrással lesz a műsor címe. "Szeretem a konfliktushelyzeteket, a műsornak kell a hírverés. Nem lehet semmitmondó címe. Ha gond lesz, megvédjük" - árulta el a tévés a Borsnak, aki azt is elmondta, sok lesz a pörgés, de a családja akkor örül, ha ő boldog, márpedig ő várja, hogy visszatérhessen.

"Most jólesik visszacsöppenni a bolondokházába"

- mondta Sváby András hozzátéve, hogy van benne félelem. "Van bennem félelem. Aggódom, hogy jól működjön. Már csak azért is, mert élő adás lesz. De jó anyagokat készítünk, ezért hiszem, hogy megfelelő lesz a nézettség is"- árulta el a tévés.

Sváby András: "Nem élek együtt a feleségemmel egy ideje"

Már évekkel ezelőtt lehetett olvasni arról, hogy válságba került Sváby András házassága, most azonban maga a tévés mondta el Hajdú Péter műsorában: nem élnek együtt Enikővel. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Sebestyén Balázsék 7 milliót gyűjtöttek a leégett házú családnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170208-leegett-a-hazuk-sebestyen-balazsek-7-milliot-gyujtottek-nekik.htmlCsaládi házuk leégése után nincstelenné vált a kétgyermekes család, ám Sebestyén Balázsék a segítségükre siettek. A műsorvezetők és a Rádió 1 hallgatói összesen 7 millió forintot gyűjtöttek a majosházi családnak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVV Soma még nem kapta meg a nyereményét: 500 forintja maradthttp://www.life.hu/sztarok/20170208-vv-soma-meg-nem-kapta-meg-a-nyeremenyet.htmlBár megnyerte a ValóVilág legutóbbi szériáját VV Soma, a nyereményét még nem kapta meg, a félretett pénze viszont már elfogyott...TV + SztárokOrigoVoltál már Fenyő Ivánnál? Most itt az alkalom!http://www.life.hu/sztarok/20170208-fenyo-ivan-vendegsegbe-hivja-a-rajongoit.htmlEz sem egy mindennapi kijelentés: a híres színész a közösségi oldalán hirdeti, hogy szívesen látja otthonában a rajongóit egy beszélgetésre. TV + SztárokOrigoÚjra szerelmes Kiss Ramóna - Sikeres kézilabdázó a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170208-ujra-szerelmes-kiss-ramona-lekai-mate-kezilabdazo-a-parja.htmlKiss Ramóna már nem szingli, új párja ráadásul nem is akárki: a Veszprém kézise rabolta el a színésznő szívét. TV + Sztárok--Titkos zaklatója senkiházinak nevezte Baukó Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-bauko-evat-egy-titkos-zaklatoja-ocsarolja.htmlBaukó Éva egy nagyon bizarr esetről számolt be Alekosznak. Titokzatos zaklatója megalázta. TV + Sztárok--Orosz Barbi kiborult a tini modellek miatt http://www.life.hu/sztarok/20170207-orosz-barbi-kifakadt-a-kozossegi-oldalan.htmlMint tudjuk, Orosz Barbi nem az a típus, aki véka alá rejtené a véleményét. Most éppen arról beszélt, hogy szerinte mennyire káros a tinédzserek modellként való foglalkoztatása. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.