VV Soma még nem kapta meg a nyereményét: 500 forintja maradt

Forrás: Facebook/VV Soma -
nyeremény pénz ValóVilág powered by Big Brother VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár megnyerte a Való Világ legutóbbi szériáját VV Soma, a nyereményét még nem kapta meg, a félretett pénze viszont már elfogyott... 

Felkészülten érkezett Soma a ValóVilágba, ugyanis számított rá, hogy talán nem ő nyeri meg. Éppen ezért félretett némi pénzt, de sajnos az a kis összeg nem tartott sokáig. Ugyan számára meglepő módon megnyerte a versenyt, a milliókat még nem kapta meg: így pedig már csak 500 forintja maradt.

VV Somának nincsen pénze Forrás: Facebook/VV Soma

"Feléltem a pénzt, vettem ajándékot, ételt, ruhát, és – bevallom – beruháztam egy játékkonzolra is. Így január közepén már elfogyott a pénz, így még kölcsön is kellett kérnem Zsoltitól egy tízest, ám ezt azóta már visszafizettem neki"árulta el a Blikknek Soma, akit már Evelin is meghívott vacsorázni.

"Jelenleg nullán vagyok, de legalább van BKK-bérletem és kajám is, úgyhogy éhezni sem fogok.

Mindezek ellenére fontosnak tartom, hogy elmondjam, nagyon hálás vagyok az RTL-nek mindenért, és felőlem küldhetik jövő augusztusban is, csak érkezzen meg a nyeremény" – szögezte le a nyertes. A lap megkereste az RTL Klubot is, így kiderült, hogy mikor válik földönfutóból milliomossá Soma. "VV Somával január legvégén írtuk alá a nyereményéről szóló szerződést. Ez alapján 12 hónapon át havi 3 millió forintot kap a ValóVilág Powered by Big Brother győztese. Az első havi részlet rövid időn belül ott lesz a számláján" – közölte a cég marketingkommunikációs osztálya. A hírnek persze a játékos is nagyon örül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.