Szikora Róbertnek felajánlkoznak a fiatal lányok

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
szüzesség Szikora Robi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szikora Robi évtizedek óta színpadon áll, így nem is csoda, hogy lányok tömkelege tett már neki ajánlatokat. Van aki csak aláírást kér, akad aki egy közös képért ácsingózik, de előfordul olyan is, aki ennél messzebbre menne...

Szikora hozzú ideje boldog házasságban él feleségével, ám vannak olyan rajongók, akiket nem igazán érdekel a sztár családi állapota. Mióta világ a világ akadnak rajongók, akik bármi áron szertenék megkapni rajongásuk tárgyát. A fanatikusok még azért is bármit megtennének, hogy kedvenc sztárjuk vegye el a szüzességüket. Az R-Go frontembere is kapott már különféle ajánatokat, ám a hot! Magazinnak elmondta, hogy sosem lépne túl egy bizonyos határon.

Szikora Robi sosem lépne túl egy bizonyos határt rajongóival Fotó: Hirling Bálint - Origo

"A lányok nem nemcsak a fülükkel, hanem a szemükkel és az érzelmeikkel is szeretik megtapasztalni a találkozás élményét.

Mindig lesznek olyan tinilányok, akik azt szeretnék, hogy egy nagy sztár vegye el a szüzességüket.

Elfogadom, hogy létezik ilyen embertípus, nem is tartom rossznak, de én szigorúan meghúzok egy határvonalat. És mivel tudható, hogy engem úgysem kapnak meg, talán ez még csábítóbb egyesek számára. Azok, akik emiatt szeretnének kapcsolatba kerülni velem, talán abban bíznak, hogy velük kivételt teszek"- mesélte az énekes.

Sarka Kata már a nevét is megváltoztatta: ez sem köti többé Hajdú Péterhezhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-sarka-kata-megvaltoztatta-a-nevet.htmlAz első válóperükön nem jelent meg Sarka Kata és Hajdú Péter, de az biztos, hogy ők már nem fognak kibékülni. A fiatal sztár, hogy még kevésbé kötődjön egykori férjéhez, már a nevét is megváltoztatta! TV + SztárokOrigoSváby András házassága megromlott: válik a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-svaby-andras-valik-felesegetol.htmlSváby András 10 év után az ATV-n saját műsorral tér vissza. Újra az újságok címlapján szerepel a sztár, ám ezúttal nem szakmai sikerei miatt írnak róla: válik a tévés. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSarka Kata szerint Hajdú Péter fizetett újságírójával próbálja őt lejáratnihttp://www.life.hu/sztarok/20170209-sarka-kata-szerint-hajdu-peter-ujsagiroknak-fizet-hogy-lejarassak-ot.htmlSarka Kata máris reagált a ma róla megjelent hírre, miszerint egy bizonyos B. Istvánhoz fűzik komoly szálak. Főként Hajdú Péter "Nem lep meg a hír..." kommentjére reflektált. Kata állítja, hogy a volt férje újságírókat fizet, és próbálja őt rossz színben feltüntetni. TV + Sztárok--Gábor Zsazsa férje bizarr szexuális életéről vallott emlékirataibanhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-gabor-zsazsa-bizarr-szexualis-szokasok.htmlGábor Zsazsa még halála után is szolgáltatja a szaftos részleteket nem mindennapi életéről... TV + SztárokOrigoÍgy változott ketrecharcossá Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20170208-ketrecharcossa-valtozott-gaspar-laci.htmlGáspár Laci vérbeli ketrecharcossá változott és bizonyította, hogy modern kori gladiátorként is megállná a helyét a ringben. A Playback Párbaj házigazdája még az ütő- és rúgóerejét is lemérte.TV + SztárokOrigoHoppá! Egy fotón Kasza Tibi és a Másnaposok sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170208-kozos-foton-kasza-tibi-es-a-masnaposok-sztarja.htmlNem semmi! Nem gondoltuk volna, hogy Kasza Tibi még a Másnaposok sztárjával is fényképezkedni fog. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.