Palvin Barbi és Iszak Eszti együtt bulizott - Fotó!

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
buli Palvin Barbi Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti még mindig az Egyesült Államokban tölti a napjait, és nagyon úgy tűnik, hogy nem unatkozik. Nemrég Palvin Barbival bulizott együtt, közös képük pedig elég szexire sikerült.

Iszak Eszti amerikai kalandjai folytatódnak, és egy emlékezetes pillanatot sem titkol a rajongói elől. A műsorvezető nagy álmai válnak sorra valóra a tengerentúlon, legutóbb azt mutatta meg, hogyan töltötte el idejét a Universal stúdiójában.

Vad bulit csapott New Yorkban Iszak Eszti Fotó: Marton Szilvia/Origo

Jelenleg New Yorkban tartózkodik a Viva Tv műsorvezetője, ugyanis ő képviseli hazánkat a New York-i Fashion Weeken, mint a Mabelline 'It Girl'-je. A fontos teendői között természetesen a bulizás is belefér az idejébe. Sajnos csak egyetlen fotót tettek közzé a partiról, de ez magáért beszél. Iszak Eszti felhőtlenül nevet, miközben Palvin Barbi arra készül, hogy megnyalja őt. Az azonban sokak sajnálatára nem derült ki, mi történt a kép készülte után...

Was some party... #1oak

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett fénykép,

Botrány az Eurovíziós dalfesztivál előválogatójánhttp://www.life.hu/sztarok/20170213-eurovizios-dalfesztivalon-botrany-tort-ki.htmlBotrány tört ki a spanyol dalválogató döntőjében, ugyanis a zsűri nem a közönség által kedvelt énekest juttatta tovább... TV + Sztárok--Nagy György, az MTVA műsorvezetője nyugdíjba vonulthttp://www.life.hu/sztarok/20170213-nyugdijba-vonult-nagy-gyorgy-az-mtva-musorvezetoje.htmlA legendás televíziós, Nagy György egy ideje már nem látható a köztévé képernyőjén. A csatorna közleménye szerint közös megegyezéssel távozott, mivel elérte a nyugdíjaskort, a tévés szerint pedig "enyhe rásegítéssel". TV + Sztárok--20 évesen vesztette el a szüzességét Orosz Barbi http://www.life.hu/sztarok/20170213-orosz-barbi-20-evesen-vesztette-el-a-szuzesseget.htmlSzámtalan udvarló keringett Orosz Barbi körül, de ő türelmesen várt a megfelelő emberre. TV + Sztárok--Stohl Luca lesz A Nagy Duett egyik szereplője?http://www.life.hu/sztarok/20170213-stohl-luca-lesz-a-nagy-duettben.htmlA TV2 ismét elindítja a nagy sikerű szórakoztató műsorát, A Nagy Duettet. A versenyzők kivételesen színesek lesznek, és egy műsorvezetőt is hallhatunk énekelni, méghozzá Stohl Lucát! TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa megvédte a rusnyázós műsorvezetőt, Megyeri Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20170213-demcsak-zsuzsa-megvedte-a-rusnyazos-musorveztetot.htmlÓriási port kavart múlt héten Megyeri Csilla, az Alföld TV műsorvezetője, akinek néhány évvel ezelőtti adása kiverte a biztosítékot. TV + Sztárok--Lisa Snowdon műsorvezető 45 évesen tangában pózolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170213-lisa-snowdon-45-evesen-tangaban.htmlMindenki szeretne ilyen idomokat, és nem csak 45 évesen! Lisa Snowdon műsorvezető fekete csipkébe öltöztette kerek hátsóját, és mindenki elájult. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.