Hosszú Katinka Maszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka kőkeményen edz, de vajon miért hordja azt a furcsa maszkot? 

Ahogy azt már a Life.hu megírta, a 27 éves magyar úszónő egy érdekes maszkot visel mostanában az edzésein. Az biztos, hogy Katinkát rettenthetetlenné varázsolja ez a furcsa kiegészítő, de vajon mi célt szolgál még ezen kívül?

Dolgozunk! Shane Tusup We are workin'!!! #HWAPO #IronNation #IronAquatics #IronLady

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Mint kiderült, a különleges maszknak köszönhetően magaslati edzőtáborhoz hasonló körülményeket lehet szimulálni. Szabályozható a belélegzett levegő oxigéntartalma, ezzel pedig növelhetjük a tüdőkapacitást, erősíthetjük az állóképességet.

Katinkáról mindig is tudtuk, hogy egy perc szusszanásnyi időt sem enged magának, de ezzel az újítással valószínűleg ismét magasra tette a lécet az ellenfelei számára.

Vujity Tvrtko kommentben küldte el Hajdú Péternek a bankszámlaszámáthttp://www.life.hu/sztarok/20170214-vujity-tvrtko-hajdu-peternek-kuldte-el-bankszamlaszamat.htmlHajdú Péter igazi örömhírről számolt be Facebook-oldalán: csatornarekordot döntött a műsorának legutóbbi adása, melynek egyébként Vujity Tvrtko is a vendége volt. A riporter is szeretne részesedni a sikerből: gyorsan el is kérte a jussát a műsorvezetőtől és kommentben elküldte bankszámlaszámát. TV + Sztárok--Megvan, mikor tér vissza Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20170214-kiderult-liptai-claudia-mikor-all-munkaba.htmlA hétvégi 18. alkalommal megrendezett Story-gálán Liptai Claudia az Év kedvence díjat kapta meg, amit egy videóüzenetben köszönt meg. TV + SztárokOrigoPártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye folytatódikhttp://www.life.hu/sztarok/20170214-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-ugye-nem-zarult-le.htmlPártos Csilla és exanyósa, Pécsi Ildikó viszálya évek óta zajlik, és még egy jó ideig nem fog is lezárulni. A jelen állás szerint volt férjének nincsen vagyona, ezért továbbra is Pécsi Ildikótól követel rokontartást. A művésznő persze nem akar fizetni, és szeretné minél előbb kiköltöztetni házából Csillát unokájával együtt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huTom Neuwirth meg akarja ölni Conchita Wurstothttp://www.life.hu/sztarok/20170214-conchita-halalat-akarja-az-enekes.htmlSzörnyű dologra készült az osztrák énekes, Tom Neuwirth: meg akarja ölni teremtményét, Conchita Wurstot... TV + Sztárok--Szabó Zsófi izgalmas szerepet kapott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170214-szabo-zsofi-szinkronszineszkedik.htmlSzabó Zsófi egy nagyon cuki fotót töltött fel közösségi oldalára, és a poszt szövegéből az is kiderült, hogy a csinos színésznőnek ma szuper napja van... TV + SztárokOrigoTom Cruise édesanyja meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20170214-tom-cruise-anyukaja-elhunyt.htmlHosszú betegség után, álmában hunyt el Tom Cruise édesanyja. Mary Lee South 80 éves volt, a szcientológiai egyház is búcsút vett tőle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.