Sztárt csinál a TV2 a rusnyázó műsorvezetőből, Megyeri Csillából

Forrás: Youtube/Alföld Tv -
TV2 Megyeri Csilla Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyer Csillának igaza lett: a negatív reklám is reklám. Az Alföld TV rusnáyzó műsrovezetője szerepet kapott a TV2 Édes élet című műsorában.

"Felkértek, én pedig örömmel mondtam igent az Édes Életre, mert nagy vágyam volt, hogy kereskedelmi csatornánál dolgozhassak. Két forgatáson vettem eddig részt, és nagyon jól éreztem magam. Sokat segített, hogy ez egy jó csapat remek hangulattal, ráadásul a párommal együtt szerepelhetek. Az pedig külön öröm, hogy az emberek a történtek után picit belelátnak az életembe. Próbálom a jó oldalát nézni az egésznek, és inkább lehetőségként felfogni. Sokan amúgy meg is gyanúsítottak, hogy biztos azért csináltam, hogy ismert legyek. Nevetséges feltételezés" - nyilatkozta Megyeri Csilla a Borsnak.

Az Alföld Tv rusnyázó műsorvezetője, Megyeri Csilla Forrás: Youtube/Alföld Tv


A rusnyázó műsorvezető nem hagyja ott az Alföld TV-t sem, a két csatornán egyszerre szeretne helyt állni, sőt más műsorokról is tárgyal, de egyelőre semmi konkrétat nem mondtak neki. Elmondása szerint valami könnyű, csajos műsorban tudná elképzelni magát, a politikai vagy gazdasági témák egyelőre nehezek lennének számára, de reméli, hogy oda is eljut.

Megyeri Csillát, az Alföld TV műsorvezetőjét három hete ismerhette meg az ország, amikor mindenki a felkonfján röhögött:
"Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink? Tartsanak velünk!"



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.