A rendőrség kísérte be a bíróságra Kállay-Saunders Andrást

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
rendőrség bíróság Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos testi sértéssel vádolják Kállay-Saunders Andrást, ügye már régóta húzódik. Ítéletet most sem hoztak, mivel Kállay nem jelent meg a tárgyaláson. A rendőrség ment érte.

Kállay-Saunders Andrást súlyos testi sértéssel vádolják, és még mindig nem sikerült lezárni ezt az ügyet. Az énekes ugyanis nem jelent meg a tárgyalásán. Ügyvédje sem tudta, mi lehet vele. "Kicsöng a mobilja, de nem veszi fel. Nem tudom, mi lehet a védencemmel" – mondta dr. Magyar György.

Kállay-Saunders Andrást elővezették Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A bíró egy fél órát volt hajlandó várakozni, ezután a hatóság segítségét kérte. Kállay-Saunders András rendőri kísérettel érkezett meg a terembe.

"A bíróság megállapítja, hogy 10 óra 20 perckor az elsőrendű vádlottat a hatodik kerületi rendőrség előállította.

Az elővezetési alapdíj 9240 forint, amelyet csekken kell befizetni" – idézte a Blikk dr. Kovács József tanácsvezető bírót. Az énekes torokgyulladással magyarázta távolmaradását. "Nem kaptam értesítést a tárgyalásról, és lebetegedtem. Vírusos torokgyulladásom van, most is tele vagyok antibiotikummal.

Éjszaka képtelen voltam pihenni, reggel viszont olyan mélyen aludtam, hogy a telefont sem hallottam"

– mondta Kállay, akit csak a rendőrök ébresztettek fel. "A két rendőr rendes, kifejezetten kedves volt velem. Az út alatt zenéről is elbeszélgettünk" – mesélte a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.