Vámos Erika őrült zaklatója majdnem bejutott a lakásába

Forrás:Facebook/Vámos Erika -
Vámos Erika zaklató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erikának nem egy furcsa zaklatója van, de egyikük ezúttal túl messzire ment. Folyamatosan új profilokon keresztül inzultálja a TV2 sztárját, és majdnem a lakásába is sikerült bejutnia. Szerencsére Erika megérezte, hogy baj lehet, ezért végül nem találkozott az illetővel, de nem sokon múlt!

Vámos Erikát régen is zaklatták férfiak a Facebookon, azonban mióta egyedülálló, azóta még több férfi keresi meg a közösségi oldalon, nem túl elegánsan. Egy őrült rajongója állandóan átlépi a határokat, és a letiltástól sem riad vissza. Folyamatosan új profilokat csinál, és ezen keresztül veszi fel a kapcsolatot a műsorvezetővel.

Vámos Erika otthonába majdnem bejutott a zaklatója Forrás:Facebook/Vámos Erika

"A közösségi oldalamon írogatott, „szerelmemnek", „Erikámnak"szólított. Ha letiltottam, csinált egy újabb profilt. Volt, hogy szakácsnak adta ki magát, de volt olyan is, hogy zenésznek, ám a szóhasználatból mindig rájöttem, hogy ő az" - mondta Erika, aki átmenetileg ismerőse lakásában él, most oda akart új bérlőt találni. "Meghirdettem a lakást a közösségi oldalon egy csoportban, eszembe se jutott, hogy ő is tagja lehet.

Persze egyből jelentkezett - megint más néven -, hogy megnézné a lakást, és telefonszámot cseréltünk.

Na, ekkor még nem sejtettem, hogy ez is ő. Fél órán múlt a dolog, de valahogy mégis megéreztem és nem akartam találkozni vele. Egy hajszálon múlt, hogy találkozzunk. Mi lett volna, ha valami gyakorló skizofrén őrült, és ott a lakásban nekem esik?" - mondta a Lokálnak Erika. Hozzátette, már annak a gondolata is megrémiszti, hogy majdnem egy lakásba került az őrült zaklatóval. "Sajnos nem csupán vele gyűlt meg a bajom. Volt olyan, aki lefényképezte a merev állapotú péniszét és elküldte nekem a fotót. Törlöm és tiltom az ilyeneket,ezt már megszoktam, de az, hogy valaki kelepcébe akar csalni, túl ijesztő. Innentől csak nőknek vagy ismerősöknek merem megmutatni a lakást" - árulta el Erika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.