Vadon Janit új hóbortja miatt cikizik a kollégái

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Vadon Jani Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadon Jani elhatározta, hogy motorozni fog, Balázs és Feri pedig jókat szórakozik ezen. 

Vadon Jani elhatározta, hogy motorral fog járni. A hírek szerint ugyanis tavasszal megkezdődik a hármas metró felújítása, emiatt pedig nem lesz olyan egyszerű Budapest egyes szakaszain a közlekedés.

A műsorvezetőről köztudott, hogy sok kollégájával ellentétben tömegközlekedéssel jár, sőt még jogosítványa sincs. De azt leszögezte, hogy metrópótló buszokkal semmi esetre sem szeretne közlekedni, ezért inkább régen dédelgetett álmát fogja megvalósítani: motorozni fog.

Vadon Jani komoly elhatározásra jutott Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Balázs és Feri természetesen halálba cikizik Jani ötletét, jókat nevetnek, és sűrűn viccelődnek vele.

"Jogsi nélkül eleve... 50 évesen motorral kezdeni... nagyon sok a negatív, és nagyon kevés a pozitív hozadéka ennek. De mindent a műsorért. Élőben közvetítjük az első utadat" – viccelődött Balázs.

"Kapcsoljuk a kettes belt" – mondta Feri.

Az adásrészletet itt tudod meghallgatni.

Sebestyén Balázs megdöbbentő dolgot tett Vadon Janival

Már megszokhattuk, hogy a Reggeli Show sztárjai, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri együtt elképesztő dolgokra képesek. Általában Balázs az, aki megszívatja kollégáit, közülük is leginkább Janival szeret viccelődni. Ezúttal sem volt ez másképp. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.