Sebestyén Balázs megdöbbentő dolgot tett Vadon Janival

Forrás: Morning Show / Facebook -
Sebestyán Balázs Vadon Jani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már megszokhattuk, hogy a Reggeli Show sztárjai, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri együtt elképesztő dolgokra képesek. Általában Balázs az, aki megszívatja a kollégáit, közülük is leginkább Janival szeret viccelődni. Ezúttal sem volt ez másképp...

Egy japán relaxációs terápiát, az otonamakit próbálta ki Vadon Jani a ma reggeli élő adásban. Természetesen Balázs könnyesre röhögte magát, amíg Jani egy fehér lepedőbe csavarva ringatózott a földön. Egyiküknek sem kell a szomszédba menni, ha poénról van szó, bár ezúttal Balázsra annyira rájött a nevethetnék, hogy hosszú másodpercekig megszólalni sem tudott, csak fuldoklott a röhögéstől.

Sebestyén Balázs, Vadon Jani Forrás: Morning Show / Facebook

Természetesen ezt az élményt nem tartották meg maguknak, és a sztárapuka meg is osztotta közösségi oldalán a videóra felvett kis szösszenetet. Ahhoz képest, hogy a műsorvezető néhány hónapja még rosszul volt a közösségi média gondolatától is, egészen jól és viszonylag sűrűn kezeli a mára már 360 ezer követő fölé duzzadt Facebook-oldalát.

Nem ez volt az első eset, amikor Janit szívatta követői előtt a sztárt, legutóbb például kollégája elveszett öccsét is kiposztolta, amin szintén mindenki szakadt a röhögéstől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.